torsdag 19 oktober 2017

Inredningstips sovrum

Inredningsdetaljer som textilier kan göra skillnaden i ditt sovrum. Våra bästa tips för ett sovrum i harmoni 1. Börja med att välja ut det centrala blickfånget i ditt sovrum , för de allra flesta är det naturligtvis sängen, men kanske har du ett sovrum med en kakelugn eller ett stort fönster, eller fransk balkong. Utgå från ditt centrala blickfång när du inreder. Och det finns mycket som skapar ett mysigt sovrum – från möbler som sköna sängar och praktiska garderober till textilier och rätt sovrums -belysning.


Sovrum – rummet som ska få oss att slappna av.

Läs våra reportage för inspiration till ditt val av inredning, tapeter och detaljer. Ytterligare ett tips som är helt och hållet gratis men som gör mycket för känslan i sovrummet. Sortera och plocka bort alla onödiga högar – gamla tidningar, utlästa böcker och allt annat som gärna samlas på hög. På tal om teknik så ska sovrummet helst vara helt fritt från teknik.


Inte ens din mobil ska egentligen ha tillträde till sovrummet. Vill du ha ett sovrum där du kan komma till ro så ska du inte ha NÅGON teknik i rummet. Det är sjukt svårt men din sömn kommer tacka dig.


Passar att inreda sovrummet med i alla årstider, men allra bäst om sommaren då skira tunna gardiner fladdrar i vinden vid öppet fönster :) 3. Lantligt romantiskt sovrum.

Här hämtas sovrums inspirationen från öppna solvarma lavendelfält och Franska stenhus i Provence. I ett hotellrum står sängen i fokus, så låt den göra detsamma i ditt eget sovrum. Placera den med gott om utrymme på båda sidor och matcha med fina sängbord.


Om du har ett fönster i sovrummet kan det vara extra mysigt att rikta sängen ditåt för att vakna upp till utsikten – precis som på hotell. Resårbottnar och trötta madrasser ä inget som bidrar till ett fint och rofyllt sovrum. En sängkappa löser problemet!


Vit fungerar i av fallen men vill du exempelvis matcha sänggaveln eller överkastet kan du utgå från dessa med när du väljer färg. Inredningsinspiration inredningstips matplats skandinavisk stil sovrum vardagsrum Gör det själv Av Mikaela Råberg Att färg piggar upp är många överens om, men det är inte bara att överösa inredningen med olika nyanser. Vi skriver ju flera 1guider om med inredningstips och här sammanfattar vi dom populäraste som kan användas i sovrummet. Och som många av våra besökare köper när dom besökt någon av våra guider om just sovrum och inspiration helt enkelt.


Så här kan ni inreda litet sovrum större! Heminredningstips och inspiration. Vilket är ditt smartaste inredningstips för att förnya ett hem utan att det behöver kosta skjortan? Nytt påslakan och några textilier som tar upp varandra. Gärna ton i ton, då blir sovrummet mer hållbart och långlivat.


Vi tröttnar sällan på varsamma färgövergångar och sover som bäst i dessa dova toner. Låt sovrummet vara sparsamt inrett och i ljusa mjuka färger 13. Häng alltid konsten lågt 14.

Ha hellre en för stor än en för liten matta i vardagsrummet 15.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg