måndag 23 oktober 2017

Älskade dotter citat

Ordspråk om Dotter och citat om Dotter. En vacker dotter , bara en, han älskat som en ädelsten. Ingen kunde skriva så självklara livsvisdomar på ett så klokt sätt som författaren Astrid Lindgren. Hänt har valt ut hennes bästa citat.


Kärleksfyllda presenter fyllda av värme och omtanke till världens bästa döttrar ! Kloka, roliga och tänkvärda citat och ordspråk tillsammans med vackra akvareller och foton.

Idag ger vi dig några citat som mänsklighetens största sinnen lämnat efter sig: ” Älska på alla sätt du kan, älska vem du än kan, älska så mycket du kan. Oroa dig inte över slutresultatet av din kärlek. Mexikansk poet och författare– Kärlek är den oändliga känslan som allt kan ha. Hon lever vidare genom sina citat och böcker. Här är några av hennes mest älskade citat.


Testa om du vet vilket citat som kommer från vilken bok! Min älskade dotter , jag har älskat dig genom mina andetag sedan den dag du föddes. Numera är jag mer som en åskådare i ditt liv, än en vakande mamma.

Precis som det ska vara. Jag är tacksam för att vi är underbara vänner som kan följas åt genom livet. Citat för att det är kul. Ta del av tänkvärda texter och citat om dotter ! Din dotter håller din hand en liten stund - men ditt hjärta för evigt.


Att bli kär i dig var lätt. Att vara kär i dig är lättare. Grattis på födelsedagen. Jag kan inte vänta till nästa år. Lyckligtvis finns det massor av citat och fina ord som kommer att göra din mamma glad för att du tänkte på henne.


Nedan finns olika länders traditionella sätt att gratulera mamma på Mors dag: ”Allt som jag är och hoppas bli, kan jag tacka min ängel till mamma för. Hon har en ätstörning och skadade sig själv med rakblad och andra jobba saker som följer i sjukdomens spår. Nu har vinden vänt, och vår älskade dotter har funnit tillbaka till livet och sig själv. Det viktigaste en far kan göra för sina barn är att älska deras mor.


Födelsedag Önskar Dotter : en far, hans dotter kommer alltid att vara pappas lilla flicka ingen roll hur gammal hon blir. För en mor, hennes dotter alltid kommer att förbli liten bit av hennes hjärta och själ. Om du känner på samma sätt för din lilla ängel, skriva söta citat på ett gratulationskort till din dotters födelsedag.

Varje flicka älskar att höra fina ord och komplimanger om hennes dag av födelse. Sådana ord värderas ännu mer när de får höra av familjemedlemmar. Om du har slut på idéer hälsningar födelsedag, välja den underbara citat om systrar som du kan hitta här nedan. Under natten till tisdagen berättade Tovas pappa om sorgen. Det är slut, Tova har hittats avliden.


Någon har tagit hennes liv. Livet måste ju gå vidare men jag vet inte hur. Tova vår älskade dotter , ditt liv blev alldeles för kort. Ett citat om att hantera och besegra sina rädslor.


Jag älskar dig, jag älskar dig, mer än du nånsin. I min läshörna just nu. Att vara din mamma har inte alltid varit enkelt, men det har alltid varit bra.


Till min dotter När du föddes var det stort, så liten du än var, och kraften i min kärlek var nästan ofattbar. Sen har jag sett dig växa till att bli just den du är, fått ta del av många tankar och drömmar som du bär. Vilka val du än ska göra, vart i livet du än går finns jag alltid här för dig och min kärlek den består. Tänker på dig Att mista nån man älskar är obarmhärtigt svårt och när det är för evigt har ödet drabbat hårt. Då får man söka värme hos både släkt och vänner - små ögonblick av lindring i smärtan som man känner.


Jag tänker på dig ofta i denna sorgens tid. Och vill du ha mitt stöd så finns jag här bredvid. Annina Rabe listar åtta citat till varför hon bör läsas igen och igen.


Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg