torsdag 26 oktober 2017

Anna johansson visborgs stiftelse

Vi förhandlar så att du slipper. Bryggar- Anna ” finns ännu kvar, bland annat genom de stiftelser hon grundade. En av stiftelserna är denna, som har till huvudsyfte att förmedla hyresbostäder till behövande.


Anna johansson visborgs stiftelse

Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. En del av verksamhetens överskott ska enligt stiftaren användas som bidrag till utbildning eller till understöd åt behövande. Stiftelsen avsätter därför. Anhöriga kräver insyn i LO- stiftelse. Efter SVT:s avslöjande.


LO kastade ut kvinnor med låg inkomst. Anna Johansson-Visborgs stiftelse driver hyreshusen på Kungsholmen och Södermalm i Stockholm. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Huvudmän för stiftelserna är fackförbunden Livs och LO:s Stockholmsavdelning.


Anna johansson visborgs stiftelse

Otroligt att det går att hyra en sommarstuga i ett så attraktivt läge till en så låg kostnad. Den innebär i korthet att stiftelsen i framtiden kommer att ge behövande stöd till semestervistelse genom stipendier istället för att driva verksamheten i stugområdet i Nacka utanför Stockholm. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Så här finns möjlighet att söka ett stipendium som kan ge dig ett fint semesterminne. Men vi har klara gränser för vilka som får pengar av oss. När hon tog de första stegen uppför den långa trappan, som klättrade längs med bergen högt ovan Saltsjöns vågor, hade hon hunnit bli år.


Bereda helt eller delvis fria bostäder åt behövande ensamstående personer eller familjer, vilka under minst tre år varit bosatta och haft hemortsrätt inom Stockholms Stad. En granskning som Dagens Nyheter gjort visar att stiftelsens lägenheter i hyreshus på attraktiva adresser i centrala Stockholm gått till en annan kategori människor. Bland andra har stiftelsens förre ordförande Agneta Johansson fått en lägenhet. Utdelar ekonomisk hjälp till ensamstående kvinnor i Stockholm, som ensamma har vårdnaden om barn.


Anna johansson visborgs stiftelse

Bosatta inom Stockholms stad. Fonder att söka pengar ur. Skall du lyckas att söka stipendier ur fonder handlar det om att hitta rätt stiftelser. Här har du en samling bra länkar.


Det var pengar som enligt donatorns sista önskan skulle användas till att ”bereda helt eller delvis fria bostäder åt behövande”, och då särskilt kvinnor. Sverige, På denna sida. Hon jobbade på ett bryggeri innan hon engagerade fackligt och därefter påbörjade en politisk karriär.


Hon var under år en stark ledamot för socialdemokraternas i Stadshuset i Stockholm. Brunnsvik och för ett kvinnohus (vilket blir Stockholms första skyskrapa), och för ett semesterhem utanför huvudstaden för arbetarkvinnor, vilket också blir av för att sedan göras om till stiftelse. Företrädelsevis ska de gå till lågavlönade kvinnor som ska ha möjlighet att semestra till en billig penning.


Lgh finns på Lindhagensgatan 42tr. Arne Dufva Förvaltnings AB. Barometern Fastigheter. Bergendahls Fastighetsförvaltning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg