fredag 27 oktober 2017

Nalle puh citat kärlek

Sveriges sötaste nallar med din text broderad. Skicka en nalle med TeddyPost. Snabbt och bra priser. Personliga nallar med text. Fri frakt och snabba leveranser. Kontakta oss för frågor.

Nalle Puh - ordspråk och citat 61. När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig. Milne, har en hel del visdom att dela. Kärlek i alla dess former.


Historierna om den lilla björnen och hans vänner i Sjumilaskogen, skrivna av författaren A. Milnes, har lästs av miljontals barn och vuxna genom åren. Och det är inte svårt att älska den lilla björnen när man läser några av hans visdomsord. Och svaret på frågan om Disney är ”ja”, det är en Disney karaktär.

Vad blir det till frukost? Utforska asalagessons anslagstavla nalle puh citat på Pinterest. Han är inte alltid så dum, den där björnen. Citat om kärlek innehåller kunskap, erfarenhet och inte minst den nakna sanningen. Vi har alla försökt att få eller ta oss igenom kärlekens rutschkana.


För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger. Inlägg om Dagens citat skrivna av MadAss. Att det aldrig är nog.


Då har du kommit till rätt ställe. Puh såg på sina två tassar. Han visste, att en av dem var den högra, och han visste, att när man hade beslutat sig för vilken som var den högra, så var den andra den vänstra, men han kunde aldrig komma ihåg, hur man skulle börja. Letar efter roliga citat om kärlek , bröllop mm att ha i festhäftet. Inte som barn sagt det har jag redan utan jag vill ha andra.


Här hittar du citat och ordspråk om nalle puh och andra intressanta citat och talesätt. Helt klart ett uttryck som passar sinnestämningen som råder då förälskelsen har slagit till. Humorn är enkel och skön.


Mer citat i vardagen Om man vill ta del av fler citat i vardagen så kan man göra det till vana att varje dag till fikat ta del av ett citat. Avsnitt på den här sidan.

Gratis vid köp över 5kr. Det gör jag me sa Puh. Medan man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa. Kom inte för sent till det du vill komma i tid till. Här finns citat av kända och lite mindre kända personer.


Här är författarens bästa citat. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg