torsdag 26 oktober 2017

Nytorget restaurang

Vi har precis byggt klart vår hemsida och kommer att presentera mer information med tiden. Lunchen serveras mellan 11. I dagens ingår det vissa pizzor, kebab m. Hela januari får stammisar rabatt i butik och restaurang ! Godare pizza restaurang i Hallsberg. Här hittar du alla restauranger nära Nytorget , Stockholm.


Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder. Agrikultur is a place that reaches beyond the boundaries of culinary tradition, while honoring foo flavour, sustainability and community. We welcome our guests to enjoy the seasonal swedish produce in a warm, social, open-kitchen atmosphere.


Populär och prisvärd restaurang i hjärtat av Östermalm i Stockholm. Vi har öppet för frukost, lunch, brunch, middag och bar sju dagar i veckan! Verksamheten har utvecklats i flera omgångar och idag har vi en fullfjädrad restaurang som kan leverera med råge. Utforska restauranger nära Nytorget , Stockholm! Se öppettider, popularitet och mycket mer.


Nytorget restaurang

Med Thatsup hittar du stans guldkorn. Här får du både våra egna och. Poppis Söderkrog precis vid Nytorget med generösa öppettider och en meny som lockar till häng hela veckan.


Här serveras frukost, lunch, middag, brunch - ja, till och med nattmatsedel. Restaurangen drivs av Boqueria-gänget. Matbutik, saluhall, restaurang och bar under ett och samma tak – Urban Delis helhetskoncept vid Nytorget i Sofo är lika populärt idag som när de öppnade. Hit hittar lokalbor, reklamare, kompisar och matentusiaster från hela stan för att handla upp sig på de. Välj restaurang : City (Drottninggatan) Söder (Skånegatan) Bistro Boheme Tapas i Stockholm Med smak av Spanien Välj.


Nytorget restaurang

Välkommen till Nytorpet. Vi är en gastronomiskt sökande kvarterskrog i Söderort med mys och hemma hos-feeling. Maten har stor betydelse och vi lagar från. Våra öppettider: Måndag – fredag från kl 11. För kommande event och.


BC betyder burgers and company men är också en blinkning till vårt ursprung som människor, before christ (bc). I alla tider har vi människor samlats runt lägerelden för mat, värme och gemenskap. Den känslan vill vi att du skall uppleva hos oss. I samband med Nytorgsfesten invid Nytorget på Katarina Södra Skolgård etablerar vi Södermalms största loppis.


Nytorget restaurang

Det kommer även finnas Food Trucks Dj´s, barnområde och ett litet Tivoli m. Vi serverar frukost, lunch och catering. Vi finns på söder på Skånegatan 92. Vår historia Öppettider Kontakt Hitta hit. Lyssna noga: det vi serverar på Gossip finns ingenstans utanför vår restaurang. Här stannar du till för en snabb drink, ett lättare mål, köper med take away eller slår dig ner och för att äta, dricka och prata i timmar.


Vi föreslår att du testar något nytt idag. I Bangladesh äter man sällan chicken tikka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg