fredag 13 oktober 2017

Medicpen analys

The analysis method is used both on individual stocks and indices. Through the use of good tools, technical analysis is an objective form of analysis that gives concrete suggestions for purchase or sales. The method is easy to use and does not require great understanding of each company and each stock traded. Vi är noterade på small cap. En aktie som är väldigt undervärderad just nu är Medicpen.


Medicpen analys

Aktier Fonder Analyser. Samtidigt som den har en hissande potential! Låt mig förklara varför. Bolaget har även flera patent kopplade till en datoriserad läkemedelsdispenser, med namn. Medicpen ingår tillverkningsavtal med Inission om Medimismart.


Medicinteknikbolaget Medicpen har ingått samarbetsavtal med Inission Malmö om kontraktstillverkning av läkemedelsdispensern Medimismart. Med avtalet kan Medicpen säkerställa att Medimismart kan produceras i volym och kan levereras till beställande kunder, enligt ett. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder.


Medicpen analys

I Sverige finns en motsvarande organisation SweCare. Bilden på sidan är en pilleautomat med dospåsar. Detta signalerar ökande optimism bland investerare och indikerar ytterligare kursuppgång.


The stock is testing the resistance at kronor 0. Frågan är om det är illusion eller verklighet som ligger bakom hoppet. Affärsinriktningen är att utveckla, tillverka och sälja produkter som underlättar patientmedicinering. MedicPen har deltagit i sådana aktiviteter bl. Produkterna säljs under separata varumärken och innefattar system för medicineringshjälp som sänder larm vid missad dos till anhörig eller vårdgivare, samt tillverkar bolaget stationära tablettdispenser.


Vi har en stabil produkt och ett medicinhanteringssystem som innebär att omsorgsverksamheterna ges möjlighet att lyfta ut medicinhanteringen och istället fokusera på viktigare arbetsuppgifter, till exempel personlig omvårdnad. Medicpen är inne i en spännande ti med vunnen upphandling i ryggen tjänar bolaget sin första miljon. Här redovisar jag potentialen och riskerna. Initiala ordervärden är låga, men en lyckad projektutvärdering väntas leda till väsentligt större ordervärden.


Man kan läsa denna analys på Medicpen hemsida. Kostar 30kr och ladda ner den. Blev mycket imponerad av Medicpen framtidstro. När du vill investera finns det alltid en teknisk analys , högst nåra dagar gammal och har det hänt något speciellt bevakar vi aktien extra noga. Tips för en bättre pension.


Du kan göra saker nu för att få det bra senare. Dela på föräldraledigheten. Nordnet i samarbete med nyhetsbyrån SIX. Nyheter i realtid om finansmarknaden.


Fokus på det som påverkar börsen, målsättning först med det viktigaste. Det stora, och det viktigaste, för Medicpen är att detta nog kan betraktas som ett genombrott eftersom vi nu har ett antal kommuner som har accepterat teknologin, säger Fredrik Westman och lägger till ett antal andra kommuner har följt denna upphandling och tidigare visat intresse för teknologin. Under de senaste tio åren har verksamheten huvudsakligen bedrivits inom eget företag med inriktning mot finansiell analys , investerarrelationer och kapitalförvaltning.


Medicpen analys

Då hade aktien hade rusat över procent. Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone! Dagens analyser Dagens analyser utkommer varje vardagsmorgon, och ger dig aktuella bolagsanalyser och marknadskommentarer från Stockholmsbörsen och USA.


Därefter publiceras även löpande nya bolagsanalyser under dagen, allteftersom de släpps.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg