måndag 23 oktober 2017

Auktioner bilar

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Kontakta oss så hjälper vi dig! Registrera dig enkelt och gör ditt fynd redan idag! Bilar är det bästa vi vet.

Resultatet från testet redovisar vi öppet och låter sedan marknaden sätta priset på bilen genom budgivning. Det här är vårt recept på en lyckad och bra bilaffär. Perfekta julklappen till dig och din nya bil ! Fordonskammaren AB är Sveriges första förmedlare av begagnade fordon genom auktioner på egen marknadsplats. På våra fordonsauktioner kan du köpa begagnade bilar från bland annat företag, stat, kommuner, privatpersoner, beslag och genom exekutiv auktion. Snabb och säker bilförsäljning, när du ska sälja begagnad bil.


Gratis anmälning – såld eller gratis.

Citroën DS Cabriolet på auktion i Sverige. Nyligen hittades flera bortglömda klassiska bilar in en lada på den svenska landsbygden. Bilen säljs inom kort på auktion. Många unika och intressanta bilar hittade nya ägare på höstauktionen den november. Se mer om bilarna nedan.


Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag. Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald. Köp och sälj nytt, begagnat och antikt på Lauritz. Vi åtar oss auktioner av alla de slag, gårdsauktioner, verkstadsauktioner, konkursauktioner etc. Anbud tas emot på mobilen senast timme före auktion men gärna tidigare.


Att köpa en begagnad bil tycker vi ska vara tryggt, prisvärt och enkelt. Det är därför vi har utvecklat Hedin Certified – ett helt nytt koncept för begagnade bilar. Vi har alltid massor av begagnade bilar i lager. Men det viktigaste av allt, vi har en som passar just dig!


Köp eller sälj personbil, transportbil eller annat fordon.

Välkommen till Netbil – snabbt, tryggt, enkelt! Företag och privatpersoner Gör en bra affär! Fynda antikviteter i vr fullmatade auktionskalender. Hll koll p nyheter om antikviteter, samlingar och auktioner.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare.


Förmedling sker via nätauktioner, på platsen auktioner eller via underhandsförsäljningar. Våra uppdragsgivare är konkursförvaltare, banker och kreditinstitut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg