onsdag 11 oktober 2017

Kbt lång malmö

Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.

Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Vi tar även emot klienter privat och från företag.

Kbt Kognitiv Beteendeterapi Malmö - fobi, enskilda samtal, handledning i grupp och individuellt, familjeterapi, beteendeterapi, bd handledning kbt , fobier. Du kan också välja att komma privat (utan remiss). Lena Seger är leg psykolog, leg psykoterapeut och kbt -handledare och erbjuder psykoterapi bl a vid ångest, depression samt stressrelaterade besvär och handledning för personal som är utsatt för känslomässig belastning i sin yrkesutövning.


Landstingssubventionerat. Jag har lång erfarenhet av att hjälpa människor hantera psykisk ohälsa och leva sina liv på ett mer tillfredställande vis i enlighet med sina värderingar. Depression och ångest är ett växande problem i dagens samhälle där många har svårt för att söka hjälp.


Under utbildning till psykoterapeut med inriktning familjeterapi. Linda erbjuder behandling (terapi) centralt i Malmö och via nätet (online, via skype eller länk). Här finns även en beskrivning av psykoterapi och olika.


KBT -kort och KBT - lång. Detta innebär att du kan få en remiss från din vårdcentral. Boka tid för besök hos Sund. Vi har avtal med Region Skåne för att arbeta med Hälsoval – psykoterapi.


Utbildningen passar dig som på något sätt arbetar med utredning och behandling. Du kan med fördel gå utbildningen parallellt med ditt arbete då den kombinerar seminarier och föreläsningar på plats hos oss med praktisk träning och studier på distans. Det kan helt enkelt ta olika lång tid att utveckla ett beroende.

Hjälp med datorspelande Behöver du hjälp med datorspelsberoende kan du ta kontakt med Spelberoendes förening i Malmö. Jag har god erfarenhet av att arbeta med vuxna individer, liksom med barn och ungdomar, med depression, ångesttillstån stress- och utmattning, sömnproblematik, smärta och fysisk ohälsa, kris-och sorgereaktioner. Jag erbjuder psykoterapi, handledning, utbildning för såväl privatpersoner, grupper som för organisationer. Psykologhuset i Malmö är en privat mottagning i centrala Malmö. Min mottagning finns i centrala Malmö.


D u får lära dig tekniker för att använda på egen hand. En terapi kan i rehabiliteringsgarantin vara kort kbt eller lång kbt (upp till samtal). Jag utgår från personlighetsmodellen Enneagram.


Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut i Malmö , med kognitiv-terapeutisk inriktning, psykoterapihandledare, fil dr i psykologi och specialist i klinisk. Innehåll, se även bilaga 1. Vi tar upp psykoterapins grunder och historia men har fokus på modern nutida KBT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg