måndag 30 oktober 2017

Hur vet man om en kille är intresserad test

Det är svårt att veta om ens crush gillar en tillbaka. Det är egentligen bara den personen som vet men om ni gör några av de här sakerna finns det en chans. Gör FRIDAS test och se om din crush gillar dig.


Hur vet man om en kille är intresserad ? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa!

Om hen är intresserad av dig kommer hen att prata om dig, så är det bara. Du vet ju själv hur det är när man träffat någon man gillar – det tar inte lång tid innan du berättat allt om det för dina vänner. När du väl träffar hens vänner har de alltså förmodligen en ganska bra uppfattning om vem du är redan.


Hans blick fastnar… En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar. Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Ju mer intresserad han är desto mer kommer han att kolla på din mun när du pratar. Det är ju ganska sexigt eftersom du inte kan sluta tänka på om han funderar på hur det skulle vara att kyssa dig.


Vilket är EXAKT vad han tänker på. Om någon gillar vad de ser så vidgas pupillerna och antalet blinkningar ökar.

Om man funderar på om en kille är intresserad eller inte så ska man titta på hur han är , hur han agerar, hur han tittar, hur han står. Detta med kroppsspråk är spännande! Om du står och talar med en kille och han tittar på dig, har öppna armar, vänd mot dig samt har sina fötter lätt pekande utåt, så är det bra tecken. Avundsjuka kan vara ett problem och det är svårt att bli av med de,t men om killen du hänger med börjar bli bara lite avundsjuk för att du pratar om andra killar , måste du vara medveten om att han är rädd för att förlorar dig och han gillar dig men vet inte hur han ska hantera det. Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt.


Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken.


Man brukar säga att ett enkelt test för att undersöka om det ligger attraktion i luften är att dra ett halvdant skämt. Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad. Faktum är att forskarna vid Stanford och Santa Barbara ger belägg år detta.


Deras studie visade att intresserade män skrattade mer under en date. Så vad säger kroppsspråket? Ta chansen, det kan inte bli värre än ett nej (och då är det ändå bra att veta , bryt ihop och kom igen, typ). Skulle du vilja ta ett en fika med mig efter jobbet på tisdag? Lämna, du förtjänar en kille som är intresserad av dig och vill visa upp dig för alla han känner.


Han glömmer bort att svara. Därför, om han inte svarar på dina sms, är han inte intresserade av dig. Svårare än så är det inte.

Få en hint i VeckoRevyns test ! Din kärlek vill veta mer om dig och frågar gärna om din barndom eller dina fritidsintressen. Om du är ny kund och vill testa att skriva din egen. Vare sig hen ska köpa en ny tröja eller klippa sig så frågar hen alltid om din åsikt, vad du tycker väger tungt. Hen är snarare stolt när ni är tillsammans bland folk och håller dig gärna i. Hur som helst, ofta, när en kille är typ att ignorera dig, är det för att han är antingen inte intresserad , eller han är riktigt intresserad , men han vet att när han agerar cool och kall, kommer du att undra hur kommer han är den enda killen runt, att inte märker dig.


Vad ska man göra om man har träffat en kille som man snackat intensivt. I förra delen besvarade jag ett läsarmail ifrån en Anders som undrade om man kan se på en persons kroppspråk huruvida denne är attraherad eller intresserad av en. Jag kände då att det var bäst att dela upp artikeln i två delar, en för de manliga signalerna och en för de kvinnliga signalerna på attraktion och kanske även förälskelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg