måndag 16 oktober 2017

Skribent sökes 2016

Medlemsinfo Har vi någon duktig skribent här bland våra medlemmar i klubben, som är duktig på att skriva, alltså intervjuer och artiklar osv? Med djupdykande analyser och kortare blogginlägg kommer du att inspirera våra kunder och hjälpa dem att utforma sin garderob. Ledare: Nytt år och nya skribenter sökes ! Divine Magazine Leave a Comment Då var återigen ett nytt år här och så även den riktiga vintern.


Nördliv består av ett kollektiv att engagerade individer - alla med sin egen unika tillgång. Vi ger er recensioner, podcasts, krönikor, guider och mycket mer. Det finns skribenter och det finns Skribentus, vi väljer det senare med glädje.


Med ett brinnande intresse för vår sidas innehåll har vi haft många givande diskussioner som tagit vår sida och vår kunskap till en högre nivå. Nya medarbetare till vår redaktion sökes. Läs detta och sprid det gärna, så är chansen större att du får läsa bra artiklar av de bästa skribenterna ! Det blir en win-win-situation och vår tidning kan utvecklas ännu mer. Ditt medlemskap är gratis och det kan sägas upp när som helst.


Skribent sökes 2016

Vi ser till så att det ständigt kommer in nya textuppdrag och du får gärna skriva så att tangenterna sprutar. Vi söker flera nya skribenter : 1. Det är du själv som avgör hur många texter du har tid och lust med. TripsByTips belönar flitiga skribenter med en bonus.


Har du ett bra skriftspråk, nya idéer och ett härligt driv så tveka inte att höra av dig till emelie. Du kommer att få mycket ansvar, och vi kör på learning by doing-mentaliteten, så det krävs att du inte är rädd för utmaningar. Matintolerans Magazin.


Läs om celiaki, laktosintolerans, mjölkallergi med flera matallergier och matintoleranser. Ni kan förvänta mig en ansökan från mig. Finns det någon deadline när ansökan senast ska vara inne?


I rollen som skribent får du möjlighet att bidra med din expertis till ett av bolagets viktigaste kunder. Uppdraget har start omgående och kommer pågå minst oktober ut, med möjlighet till förlängning. Då är du kanske vår nya tekniska skribent till vårt Stockholms team. Hos oss står teknisk dokumentation i fokus.


Skribent sökes 2016

För att bli del av Contentors skribentteam har du genomgått vårt skribenttest med gott resultat. Som ny skribent genomgår du även en utvärderingsprocess för att säkerställa att ditt arbete håller rätt kvalitet och att du fungerar i vårt team. Som skribent hos Contentor arbetar du på distans och har tydliga deadlines.


Just nu sökes skribenter för allehanda skrivuppdrag inom ämnet spel och gambling. Tillsammans med Seekly är vi på jakt efter en duktig skribent som har ett brinnande intresse för skriva inom varierande ämnen. Om tjänsten Du ska skriva relevanta och inspirerande texter utifrån teman och kampanjer samt bildsätta dem åt oss och våra kunder. Barnen är välindoktrinerade till att gilla framförallt Alfa Romeo och Aprilia. Frilansare sökes till frilansjobb i Sverige inom webbutveckling, marknadsföring, copywriter, skribent m. Mer om att bli frilansare och jobba hemifrån.


Skribent sökes 2016

Låt en skribent vässa ditt innehåll. Stärk ditt varumärke och bygg förtroende med välskrivna och intresseväckande texter. Ta hjälp av våra erfarna skribenter.


På Copyfabrikens kontor i Stockholm sitter ett team skribenter (content writers) och copywriters med mångårig erfarenhet. Under augusti kommer vi att spana in alla ansökningar och börja kontakta lämpliga kandidater omkring den augusti. Vi arbetar helt ideellt på Krönikörerna och är i ständigt behov av nya skribenter.


Eftersom det är ett ideellt arbete, så vill vi ha många engagerade, så att det inte blir så mycket ansvar för några få personer. Lediga jobb – frilansskribent sökes. Om du är intresserad av att skriva för oss som frilansskribent, skicka ett mail till oss och: – Beskriv din erfarenhet inom ekonomi, aktier,trading, finans eller investeringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg