tisdag 20 september 2016

Uppstigningslucka med stege

Hos Granngården hittar ni ett stort utbud av trädgårdsredskap. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Brett sortiment för uppvärmning. Stort sortiment av stegar till låga priser.


Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg.

Vindsstegar med lucka. I samarbete med våra leverantörer erbjuder vi ett brett utbud av både standard och anpassade vindsluckor med stegar - kvalitet och säkerhet är naturligtvis på toppen. När din vindslucka med stege inte används fälls trappan upp och luckan stängs, då blir trappan nästan helt osynlig.


Gipslucka L– med push-up lås, 1mm gipsinlägg. Med dessa ord pekade han på en springa i ett hörn af rummet, lade sig ned på knä,. Plattform med lucka och uppgång med inbyggd stege.


Ihopvikbar i tre sektioner. Vid lägre takhöjd än i tabell, kapas stegen enl.

Kraftigt isolerad lucka i standard-. Uppstigningslucka SRHP av aluminium kan erhållas med pulverlackad ytbehandling som tillval. Vår robusta kvalitets lucka med isolerad plåtsarg är isolerad med 40mm mineralull och har ett mycket bra U-värde. Vi har två standardhöjder på den version: 300mm och 500mm.


Kan även här tillverka specialhöjd. Vi kan även genom vår KLARLUX Takljuskupol leverera en kupol med en PVC-sarg , som har funktionen som en uppstigningslucka. Välisolerad vindstrappa med flexibel stege. LEX D(PDF) 3-delad vindstrappa med lucka i polystyren. Med förlängningsdel 4mm.


Om nivåskillnaden mellan vånings- eller vindsplan och taklucka eller vägglucka överstiger m bör fast eller fällbar stege finnas. Lofttrappan LUSSO PP är tillverkad med mm isolering. Saxstegen är tillverkad i stål med halksäkra steg och är godkänd för 1kg. Trappan är tillverkad enligt EIoch godkänd av DBI.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Detta utförande finns i standardstorlekar 600x60 600x8och 600x9mm. Invändigt hänglåsbeslag ingår. Stege med många möjligheter och kombinationer!


Med en modulstege i Base eller Top-modell kan du kombinera fritt mellan: enkelstege, utskjutsstege eller fristående stege.

Stegen har kraftiga sigma-formade sidoprofiler som garanterar stabilitet utan att det gör stegen tung. Till exempel installationer som VVS-system, solpaneler eller taksäkerhetsutrustning. En taklucka är mer kostnadseffektiv än att hyra en skylift och säkrare än att placera en stege mot väggen. Därjämte används takluckorna som en snygg öppning till en takterrass. Framför allt takluckorna med glas och elektrisk manövrering utstrålar lyx.


Luckorna kan även användas som nedstignings-, tillträdes- eller inspektionsluckor från tak och vind. En ordentlig stege eller ställning i bra kvalitet gör ditt projekt både säkrare och roligare. På HORNBACH hittar du ett sortiment av robusta stegar och ställningar för både inom- och utomhusarbeten.


En stege kan liknas vid en mobil trappa som går att få i många olika storlekar och med särskilda funktioner. Sax- stegen är tillverkad i stål med halksäkra steg och är godkänd för 1kg. Stegar är ovärderliga för praktiskt taget alla husägare.


För att måla högt upp på fasaden, komma upp på taket eller bara klippa grenar behövs stegar för att komma åt. Vårt sortiment är fyllt på höjden av stegar och andra anordningar – för både inomhusanvändning och utomhusbruk – så att du kan sikta högre när projektet kräver det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg