måndag 12 september 2016

Psykoterapeut helsingborg

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare i Helsingborg. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Södra Avenyns mottagning i Helsingborg är en psykoterapimottagning.


Vi har olika inriktning och kompetens att erbjuda dig och har stora möjligheter att matcha dina behov och svårigheter till bästa möjlig behandling. Vi ger även föreläsningar och kurser. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens.


Kort KBT-behandling utförs av legitimerad psykolog, psykoterapeut eller av exempelvis en socionom med en grundläggande psykoterapikompetens och du erbjuds upp till besök.

Psykoterapeut - sök, jämför och boka! Efter tre månader kallas du till ett uppföljningsbesök. Lång KBT-behandling utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut och du erbjuds upp till besök. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Helsingborg.


Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. Jag är legitimerad psykoterapeut och musikterapeut med lång erfarenhet av att arbeta med människor. Min mottagning erbjuder stöd av olika slag, utifrån behov och önskemål. Det kan vara lång eller korttids-psykoterapi, kristerapi, stödsamtal eller konsultation.


Till en privatpraktiserande psykoterapeut kommer du helt på dina egna villkor. Du stannar så länge du vill och tycker att det är givande. Våra psykologer och psykoterapeuter hjälper dig att hantera svårigheter och utmaningar i livet. Detta kan röra depression, ångestproblematik och stressrelaterade besvär mm.


Klicka här om du har en remiss eller önskar gå privat. Hos Dynamiska samtal i Helsingborg och Lund får du professionell hjälp av Anna som är psykoterapeut och samtalsterapeut. Syftet är primärt att genom samtal lindra eller bota psykiskt lidande samt att därigenom också förbättra sitt allmänna fungerande.


Välkommen att boka tid hos oss! Mottagningen ligger på Järnvägsgatan 10A. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna.

Erbjuder tjänster såsom KBT-behandling vid t ex depression, ångest, fobier, tvång, stress, kriser, övervikt, ätstörningar, missbruk, relationsproblem och svårigheter med känslomässig reglering mm. Vissa ungdomsmottagningar som har legitimerade psykoterapeuter kan också erbjuda psykoterapi utan kostnad. Kontakta ett utbildningsinstitut. Det finns ibland möjlighet att få gå i psykoterapi eller annan psykologisk behandling till lägre kostnad om du träffar en psykolog eller psykoterapeut under utbildning. Efter psykologutbildningen vidareutbildade jag mig till legitimerad psykoterapeut med psykodynamisk inriktning, och senare till specialist i klinisk psykologi och även till specialist i klinisk sexologi.


Har sedan mitten av 70-talet arbetat med hypnos. EMDR-terapeut samt handledare i EMDR. Vid Socialhögskolan kan du läsa grundläggande psykoterapi (Steg-1) med antingen familjeterapeutisk, KBT eller psykodynamisk inriktning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg