fredag 16 september 2016

Fölsto

Vi har resultat för Fölsto till de bästa priserna. Den billigaste annonsen finns tillgänglig för Kr. Kolla alla annonser från hundratals.


Ungt och lätt fölsto ur Glenna H. Nancy Tilly tävlade och vann i debuten som 2-åring. Mamma Nice Tilly sprang in mkr och var bl a två i sto-sm.

Mormor Cikora Tilly är utnämnd till elitsto för sin utmärkta förärvning. I mödernet finns topphästar som Victory Tilly, Brunton Tilly och Super Tilly. Läs mer om fölstona på gården.


Vår moderna anläggning ger hästarna de bästa förutsättningar. Inackordering av unghästar, försäljningsstall och uppfödning. Här hittar du avtalsmallar för dig som driver hästföretag. Mallarna är framtagna i samarbete med jurister på LRF Konsult.


Utfodringsrekommendationer för häst.

Institutionen för husdjurens utfodring och vård Rapport 289. Svenskfött Fölsto - har ett hingstföl efter Walner vid sin sida. Fortune Again är syster med: Fortunes Dream 1. Jursta Gård är en vackert belägen familjegård mil söder om Stockholm.


Gården har varit familjen Nilssons i minst generationer och består av boningshus, 7. Vi erbjuder boxplatser i vårt hemtrevliga stall som rymmer fem hästar samt platser i våra tre uteboxar. Hos oss får din häst halvinackordering, dvs de flesta. Sjuåriga Viola Silas annonseras ut som fölsto i fredagens nummer av. Det dräktiga stoet Att gå i väntans tider på att ett sto ska föla är mycket spännande. Medan du väntar på att tiden ska gå finns dock en hel del som du bör.


Töllebäcks Går eller Töllebäck Häljagård som är gårdens riktiga namn, ligger vackert belägen i den natursköna Viskadalen. Det är det fyraåriga stoet Southwind Feji som började tävla först i februari i år. Historien om fölmärren som blev en stjärna har skrivits flera gånger under säsongen men tål att upprepas. När hon kom till Sverige i fjol under elitloppshelgen trodde kretsen kring det USA-födda stoet att hon var dräktig och skulle bli fölsto.


Fölsto dyrast på internetauktion Fölstoet My Gliding Angel rönte störst intresse på gårdagens internetauktion och hon såldes för 600. Ståle Lindgren i Norge. Hela hästar bjöds ut – nytt rekord?


ASVT:s internetauktion och hästar bytte ägare.

I fredags tog Gazoline Mearas e. Ready Cash och Dance of Joy sin fjärde raka seger. Han började karriären.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg