fredag 30 september 2016

Baltic umeå

Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Via oss ser du kontaktuppgifter till hyresvärdar i Umeå med lediga lägenheter. Spara upp till i Umeå.


Läs omdömen och boka nu! Balticgruppen äger, utvecklar, producerar och förvaltar fastigheter i Umeå.

Vår passion för staden och alla människor som bor och verkar här. Vill du veta mer om oss eller något av våra projekt är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter finner du här.


Vi strävar mot ett umeå där det är attraktivt att leva, verka och bo. Vi har en vision om det bästa Umeå. För att nå sin fulla potential ser vi att staden behöver en mix av människor, miljöer och funktioner.


En blandad stad är en attraktiv stad. Om felanmälan ej är akut kan du fylla i formuläret nedan.

Vid bran olyckor eller inbrott, ring 112. Hitta och få information om balticgruppen ab umeå umeå i Umeå och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Viktig information om våra uppblåsbara räddningsvästar.


Information angående cylinder retainer på uppblåsbara västar från Baltic Safety Products. För att söka bostad hos oss måste du skapa en användare. Då kan du göra intresseanmälan på våra lediga lägenheter. Här nedan kan du läsa.


Välkommen till fyrstjärniga Best Western Hotel Baltic. Ett centralt hotell i Sundsvall med charmiga hotellrum. Affärsidén går ut på att identifiera intressanta möjligheter som utvecklar staden genom att bygga, förvärva och utveckla fastigheter för långsiktig förvaltning i egen regi.


Idag förvaltar bolaget en blandning av hyreslägenheter och studentbostäder. Sport Medicine Umeå ligger mittemot IKSU Sport. Byggnaden är ljusgrön och ingången och parkeringen är från baksidan av huset. P- Använd besöksparkeringen eller pakeringsplatserna uppmärkta med vår SportsMedicinlogga. Presentbutik och kiosk finns i lobbyn med försäljning av godis, dryck och tidningar.


Varje rum är trivsamt inredda.

Bussterminal finns utanför för Linjebuss, lokalbuss och flygbuss. Vi är angelägna om att du snabbt ska komma i kontakt med oss. Kontoret är öppet vardagar mellan kl. AB Bostaden arbetar långsiktigt med smarta, hållbara lösningar – socialt, ekonomiskt och ekologiskt!


Vi är idag Umeås största aktör på hyresmarknaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg