onsdag 14 september 2016

Terapi på nätet gratis

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Fördelar med terapi på nätet Fördelarna med terapi på nätet är många. Det mest självklara är att det är bekvämt och lätt att få tid med en terapeut eller med en psykolog på nätet. Forskning visar också att terapi på nätet i dom flesta fallen har samma effekt för patienten som att träffa terapeuten personligen.

Nätterapi och onlineterapi är när terapin sker via datorn och internet. Kognitiv beteendeterapi på Internet - program mot panikångest, social fobi, depression, självkänsla, sömnproblem, stress, övervikt, spelberoende, smärta, alkohol och rökning. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.


Behandling på nätet Idag är det fullt möjligt att få tillgång till kognitiv beteendeterapi i hemmet via sin dator. Forskning har visat att detta är en kostnadseffektiv behandlingsmetod för exempelvis panikångest, depression, sömnproblem, olika typer av stress och ätstörningar. Online- terapi lämpar sig för parterapi och för dig som är i behov av terapi eller psykologisk konsultation och som inte har allvarlig problematik exempelvis rörande självskadebeteende, självmordstankar, psykos eller fysisk misshandel.


Terapi på nätet har i många fall samma effekt som när terapin sker på en psykologmottagning. Som en del av den offentliga hälso- och sjukvården är vår hjälp oftast kostnadsfri. Chatt- och röstsamtal kostar kr. STÖD OCH BEHANDLING PÅ NÄTET KBT via internet. KBT är en förkortning av kognitiv beteendeterapi.


Det är en form av terapi som kan hjälpa vid exempelvis sömnsvårigheter, depression, stress och ångest. Det går att få KBT via internet. Då kan du ta del av behandlingen var och när det passar dig. När du är inlogga klicka på Alla övriga tjänster och därefter på Internetpsykiatri. Välj sedan den behandling du önskar anmäla dig till.


Men det finns andra fördelar också, tycker Matilda Berg: En internetbaserad behandling når alla, också de som har långt till sin vårdcentral.

KBT terapi online via video var inte mindre effektiv i någon jämförelse med fysisk psykoterapi. Läser sjökort över 3G- nätet. När skepparen på HSC Tyrving behöver kolla sjökortet får han alltid upp senaste uppdateringen på skärmen.


Det elektroniska kortet skickas till fartyget över 3G- nätet. Att skicka kort på nätet med vår tjänst kan göras med dator och mobilen. Det är alltid gratis , online och miljövänligt dessutom sparar du tid och pengar på frimärke eller frakt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg