onsdag 21 september 2016

Spotlights i taket kostnad

Spotlights från 7kr. Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Godkända LED- spotlights med trivsamt ljus. De största leverantörerna hos oss och snabba leveranser. Vi har spotlights i olika utföranden för att passa just ditt hem.


Se vårt utbud här och beställ redan idag!

Eftersom MH har köpt in en standard inst. En spotskena kan med fördel användas i exempelvis hall och kök. Hade tänkt sätta spotlights i hela min lägenhet, cirka st på en yta av kvm.


Taket skall sänkas med 5cm och dimmers skall installeras samt all nödvändig el skall dras. Lys upp i taket med snygga och moderna downlights. På BAUHAUS hittar du spotlights för inomhusbruk som passar lika bra i vardagsrummet som i badrummet. En dold takbelysning är både stilrent och exklusivt och med dimmerfunktion får du det perfekta ljuset för varje tillfälle.


Vi har downlights i stora och små modeller, med och utan LED.

Det finns tunna LED-plattor som enkelt göms under en hylla eller i ett vitrinskåp. Eller ge hela rummet ett lyft genom att satsa på infällda downlights i taket. Lägg gärna till en dimmer så kan du enkelt välja det ljus som passar för stunden. Att inreda med ljus från golv till tak gör bostaden till både trevli.


Ett rum är inte fulländat förrän ljuset är rätt. Om ett tak ska sänkas finns det möjlighet att montera in downlight. De kan ge både punktbelysning.


Hur mycket taket ska sänkas beror på vilken typ av spotlight du väljer. Infällda spotlights används främst i kök och badrum, men kan även ge ett bra riktat ljus på väggar i våra övriga rum. Ofta tänker vi nog på spotlights inbyggda i taket men det finns även gott om alternativ som är utanpåliggande armaturer, vilket innebär att de är enkla att installera allt eftersom behovet uppstår. Bland annat tack vare att de inte blir så varma och är energisnåla blir LED-alternativet allt populärare för spotlights eller downlights. En led spotlight kan ge bra arbetsbelysning, men också användas för att skapa effektljus genom att punktbelysa.


När du ska sätta in en kamin beror kostnaden mycket på utförande och om det redan finns en skorsten med täta rökgångar som går att använda. Golvet kan behöva förstärkas och då tillkommer den kostnaden. Om man söker spotlights med mindre bygghöjd så bör man välja en spotlight med inbyggda led chip. En stor fördel är tex vid renovering att man inte behöver sänka taket så mycket.


Idag finns det spotlights som kan monteras direkt i kopplingsdosor och apparatdosor.

Montering och installation av spotlights enligt tillverkarens monteringsanvisningar. El ska finnas framdraget till inkopplingspunkt för respektive spotlight. Minimimåttet mellan det gamla taket och det nya bestäms beroende på vilken typ av spotlight som används. Om ditt tak är snett, sprucket eller ojämnt kan den enklaste lösningen vara att sänka taket. Du får samtidigt ett utmärkt tillfälle att fälla in spotlights eller dra elkablar i taket utan att de syns.


En takspotlight är enkel att placera och rikta dit du vill. Vi har ett brett urval av spotlights för tak med olika antal lampor och i olika form och material från välkända leverantörer. Köp en spotlight tak hos Elon. Planerna för vardagsrummet är att sänka taket och sätta in spotlights , byta golv, måla väggarna, sätta upp tapet på en av väggarna samt bygga en konstruktion med belysning runt tvn.


Alla möbler skall också bytas ut. Ny mediamöbel, ny soffa, ny fåtölj samt några nya skåp. Många av våra infällda spotlights ( downlights ) kan du även köpa till den allt mer populära led ljuskällan. Vet inte riktigt ännu om jag vill ha 12v, eller 220v.


Om man ska ha LED spotlights som basbelysning i ett rum så vill man hålla ca 20m upp till 5m mellan sina spotlights. Börja ca 5m ut från väggen när man tar fram antalet spotlights man vill ha. Normal ljusspridning bör ligga på runt grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg