torsdag 15 september 2016

Simskola navestad

Hälsoteamet erbjuder simskola och intensivsimskola. Vi har kurser för såväl barn som vuxna. Du betalar vid första kurstillfället.


Vi erbjuder dig som privatperson en komplett friskvårdsanläggning. Tummelisa Simskola i Norrköping erbjuder simundervisning för alla barn. Simtillfället skall vara veckans höjdpunkt för både barn och föräldrar. Vår undervisning baseras på att ge barnen vattenglädje och vattenvana. Den 19:e augusti drar vi igång med vår simskola i Ringdansens centrum ( Navestad )! Vi kommer att erbjuda simskola i nivåerna Baddaren till Hajen samt en special.


Skickar här lite information om vår satsning av simskola i Ringdansen ( Navestad Centum). Där kommer vi att ha simskola från grupp Baddaren till Vuxensimskola och även en specialgrupp för barn med särskilda behov. Detta är en ny grupp med endast ett fåtal deltagare i ett behagligt tempo och varm och skön bassäng.


Medley Centralbadet passar alla! Du kan även se vem som är instruktör för respektive pass. När man börjar i simskola är det viktigt att barnen har vattenvana. Här kan du även skriva ut schemat eller spara PDF.


Barnen ska våga doppa huvudet, hoppa från kanten och ta sig upp, kunna ta sig fram en liten bit (hur spelar ingen roll) utan flythjälp. Samt vara trygg med att vara själv i bassängen utan sin förälder. Beroende på ålder och förkunskaper placeras barnen in i rätt grupp för att de skall kunna utveckla de vattenkunskaper som är viktiga för just dom.


Simskola navestad

Alla kurser är noggrant planerade och upplagda efter barnens ålder och kunskapsnivå. Klicka i kalendern på önskat tillfälle. Minisimmare kan välja 2-år eller 4-år. NKK öppnar simskolor i Ringdansen!


NKK vill berätta att nu öppnar vi NKK-simskolor ute i Ringdansen ( Navestad ) på söndagar! Vi startar redan vecka 33! På badet finns möjlighet till simträning, simskola och vattengymnastik. Här finns simskola , dam-, herr-, ungdoms- och familjebad. Drivs av Åby fritidsgård.


Simskola navestad

Något som redan är efterfrågat i stan är fler platser för babysim och simskola. Tummelisa som tidigare funnits i Navestad flyttar nu in och utökar sin verksamhet. Där har vi redan fått stort gensvar, säger Mats. I Arena Grosvad i Finspång finns både ba gym och gruppträning. Här får du som är barn, ungdom eller ung vuxen sjunga och spela tillsammans med andra i en egen ensemble.


Hitta läsårstider, välj skola, sök barnomsorg, hitta och jämför vuxenutbildningar, läs om elevhälsa, ansök om skolskjuts, se skolmatsedel med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg