onsdag 14 september 2016

Thonet stol auktion

Få det bästa erbjudandet på thonhotels. Gratis WiFi och frukost inkluderat. Thon konferens hotell! God frukostbuffé inkluderat. Stort urval av stolen på Stylight.


Kvalitet direkt från tillverkaren!

Fri frakt inom Sverige. THONET , stolar , st. Visa bud Utrop-Till auktionen. Alltid bäst pris online. Nu hittar du det senaste från Ton hos RoyalDesign. Stomme i betsat trä med rotting sits.


Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. Din E-postadress har inte verifierats än. Skapa ett gratis konto.

Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus. Tidigare slagauktioner. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss.


Betsat böjträ med sits av rotting. Sitthöjd ca 4 total höjd ca cm. Det går inte att lägga bud på denna sida. Auktionen är avslutad. Här visas endast varans utropspris.


Du kan lägga bud på varan här. SEK tillkommer en obligatorisk transportförsäkring om av totala beloppet (gäller ej vid utlämning på plats). Företaget växte stort och den nya tekniken gjorde det möjligt att massa producera och man öppnade många oberoende fabriker i flera länder för att möta efterfrågan. Idag tillverkas stolen fortfarande i samma fabriker som förr, i massiv bok.


Finns i flera olika betser där grundmaterialet är bok. Det som utmärker alla Ton- stolar är att de tillverkas i samma fabriker och med samma omsorg som för över 1år sedan. Känd för sin hållbarhet används stolen Ton världen över och finns i flera utföranden för att passa det specifika behovet. Idag kan du köpa denna klassiska stol med flätad sits hos oss på Urban Living.


Stolar i thonet design.

Dantestolen Kraftig fällstol med svängda, kryssade ben, arm- och ryggstöd. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg