onsdag 28 september 2016

Tappa se logga in

Kom i form tillsammans med vänner och kollegor. Hitta Stegtävling Företag nu på Kensaq. Många arbetsgivare låter sina anställda lämna in kvitton för friskvård och vi specificerar ett bra underlag som du kan använda för att få ut ditt friskvårdsbidrag.


Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner varje år. Sedan starten har över en halv miljon personer deltagit i aktivitetstävlingar arrangerade av. Eller varför inte utmana kollegorna att sätta lite extra fokus på miljön genom att låta bilen stå samtidigt som ni får en aktiv vardag med vårt koncept ”Hållbart resande”.

Kanske passar det bättre med en klassisk stegtävling som motiverar och passar alla på arbetsplatsen? I år lanserar vi dessutom vår nyutvecklade webbaserade livsstilsundersökning – Hälsobarometern. Kul, nyttiga och engagerande koncept där alla kan vara med!


På en egen sida på nätet kan ni följa er tävling mot ett bestämt mål. Liten och smidig stegräknare av hög kvalité med lock som skyddar panelen. Pålitlig och enkel att använda.


Direktimport, därav det låga priset. Detta är den stegräknare som används i våra stegtävlingar.

Batteri ingår och sitter färdigt monterat vid leverans. Gå dig smalare med mätbar friskvård. Du får ett personligt stegmål från Tappa. Det baseras på din läng vikt och ålder. Följer du ditt stegmål kommer du gå ner i vikt utan att ändra din kost.


Hur funkar det för er? Japp nu är bara ge järnet! Vi tror på idén att all aktivitet är bra och att samarbeta är nyckeln till att lyckas. Vi sätter motiverande mål och stöttar under hela perioden. Välj mellan våra klassiska stegtävlingar, aktivitetskampanjer med fokusområden eller skräddarsy en egen lösning anpassat till ert företag.


Läs om hur det är att jobba på Tappa AB. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner på Tappa AB, dra nytta av ditt nätverk och fixa ett jobb. Här kan du logga in som medlem på Actic och komma åt Mina sidor och få tillgång till dina uppgifter, möjligheten att boka pass etc.


Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden. Vårdguiden är en tjänst från Sveriges regioner. Vi finns alltid med dig när du vill må bättre.


Vi känner inte igen den e-postadress du fyllde i för att logga in.

Fyll i ett lösenord och klicka på Skapa konto nedan. Här kan du som har blivit kontaktad av oss logga in för att följa ditt ärende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg