onsdag 28 september 2016

Singelkryssning 2016

Singelkryssning med Viking Cinderella. Just nu har vi tyvärr inte några singelkryssningar på gång, men medan du väntar vill vi tipsa om våra ordinarie nöjeskryssningar. LoveBoat Cruise nummer – originalet bland partykryssningar för vuxna med sköna dansskor och barnasinnet kvar. På Tallink och Silja Line hittar du roliga och spännande specialresor.


Vad sägs om en Carnival Cruise eller en Latin Music kryssning? Hos oss finns något för alla. Det var en trevlig kryssning, men det borde varit bredare musik. När det är mycket folk från när och fjärran så fungerar inte house.


Att jag hade bar överkropp har inget att göra med att jag tycker ’Åhh vad sexig jag är’ utan det är bara show. Läste för ett tag sen om singelkryssningar till Åland. Tänkte inte mer på det men ramlade sedan över denna artikeln. I samarbete med Mötesplatsen anordnas det singelkryssningar med jämna mellanrum.


Och det verkar vara en populär resa bland singlar. Dansa, festa och träffa folk står på programmet, och lite flirtande ingår naturligtvis också på en singelkryssning ! Kostnader: Kostnaden för t. Dessa är som regel 2-dagarsresor fulla av aktiviteter och möjligheter att lära känna det motsatta könet. För dig med ett specialintresse presenterar vi våra specialkryssningar med olika teman.


Välj din favorit och boka snabbt innan platserna tar slut! Förra årets kryssning sålde slut! Vi ser fram emot att träffa er alla ombord den 11.


Studentmössor I augusti öppnar vi shoppen igen fylld med spännande nyheter. Du vet väl att du kan få. Kul att få träffa alla förväntansfulla singlar och vi hoppas att några även fann kärleken ombord. Vi dukar upp med liveuppträdanden kombinerat med god mat, dans och bästa barhänget. Full av förväntan packade jag en liten väska med det allra nödvändigaste och packade in det i bilen, just då kommer grannen förbi och jag berättade om mina planer ”Kul sa han glatt du ska alltså åka med knullbåten!


Då har du även chansen att testa en uppskattad form av speeddejting – Ice-Breaker. Vare sig du hittar någon att gå på nya dejter med. Vinterns dansbandsvecka hittar du på nöjeskryssaren nummer ett, Viking Cinderella.


Ta med dig någon du gillar eller kryssa solo! Boka dansbandskryssning idag! Artiklar om singelkryssning. Kryssningar – nyheter, bra tips och råd. De närbesläktade attityderna energislukare och emotionell kidnappning sprider sig likt munherpes på en singelkryssning , medelhavet medelåder.


Det är så härligt att vara singel! Du har väl inte missat att vi kan skräddarsy ditt kryssningspaket i karibien som passar just dig? Kontakta oss så sätter vi ihop ett förslag.


Välj mellan 21-timmars kryssningar, långkryssningar och roliga temakryssningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg