måndag 19 september 2016

Netflix egna serier

Sedan dess har vi blivit bortskämda med många riktigt fina originalserier. Sex Education, Störst av allt och Russian Doll dykt upp i utbudet. Narcos skildrar den ökände knarkkungen Pablo Escobars extraordinära liv och i Bloodline sätts familjebanden på prov när släktens mörka hemligheter riskerar att läcka ut. En fullkomligt lysande serie om en skrupulös politikers väg till framgång i Washington. Netflix har flera bra originalserier i sitt utbud.


Netflix egna serier

På ett eller annat sätt. Streamingjätten ökar på med ytterligare sju miljarder dollar som ska gå till egenproducerat material. Samtidigt höjs priset och det övriga biblioteket fortsätter krympa. ELLE samlade nyligen alla deras runt omtalade serier i en lista – rankade av kritiker från sämst till bäst.


Originalinnehåll från Netflix. Det har visat sig vara en lönsam strategi, och har bidragit till att de numera har nästan 1miljoner prenumeranter över hela världen. Du kan titta så mycket du vill, när du vill och utan ett enda reklamavbrott – allt för en låg månadskostnad.


Här listas de bästa serierna som finns att tillgå i både USA samt i Sverige. Trigger warning with the Killer Mike (januari) Rapparen, skådespelaren och aktivisten Killer Mike får sin egen serie som handlar om att granska kulturella tabun och ge tittarna utrymme för att undersöka alla tänk om och alla varför inte som begränsar hur vissa människor kan flytta och arbeta i världen. Manuset på deras egna produktioner verkar sakna handling och är väldigt trist. Här hittar du översikt med filmer och serier att streama på Netflix. Se vad som är nytt, högst betygsatt eller populärast.


Det är cirka miljarder kronor som bland annat finansieras via prisökningar. I den andra säsongen av serien , som utspelar sig i Los Angeles, tar Norman upp kontakten med en gammal kärlek och Sandy blir bra vän med dotterns nya kille, som är i hans egen ålder. Rattlesnake (film) En underlig kvinna hjälper ett barn som blir biten av en skallerorm.


Netflix egna serier

Vilken av dem skulle du passa bäst in i? Gör vårt test och få svar. Först var det egna serier , sedan var det reklam. Här är premiärdatumen att hålla koll på.


Streamingmarknadens framväxt fortsätter att explodera, och likaså gör antalet serier för oss att konsumera. Här kan du filtrera så att sökningen endast visar filmer som är tillgängliga på svenska Netflix. Kolla vad som nyligen är tillagt. Verktyget kommer från Cambridge English Online och består av enkla mallar för att kunna producera olika typer dialoger. De marscherar villkorslöst framåt med nya filmer och serier.


Vår recensent Jonatan Blomberg knarkar serier som ingen annan och har tagit deras släpp på våren under lupp. Exempel på detta är tv- serier som House of Cards, Orange is the new black och Narcos. Och varför är vi mer benägna att sitta längre framför en relativt krävande sci fi- serie som Sense än det ofta rätt actionladdade superhjältedramat Daredevil? Stranger Things Polischefen Jim Hooper kopplas in i sökandet och på en diner dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter.


För närvarande är den bäst rankad titeln i denna kategori med ett betyg av 3 Spartacus. Den är den första svenskproducerade originalserien för Netflix.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg