måndag 19 september 2016

Marie fredriksson sjuk 2016

Marie Fredriksson skriver också öppenhjärtigt om tidigare relationer och sin uppväxt. Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Det är med stor sorg vi måste meddela att en av våra största och mest älskade artister är borta. Det blev startskottet på en lång och tuff behandling.


Bandet skulle precis bege sig på pressturné i Europa men ställde in det då. Nu berättar Per Gessle om sin reaktion efter beskedet, och säger att cancern inte är tillbaka. Men hon är nästan blind på ena ögat. Hennes ben är värre, hon kan inte gå längre, säger han till tyska RTL. Tillsammans med Per Gessle bildade hon popduon Roxette som sålde miljoner skivor världen över.


Roxettes sista och tionde album Good karma med singlar som It just happens och Some other summer. Gessle ställdes då inför två alternativ, att aldrig spela Roxettes låtar igen eller att spela dem på ett annat sätt. Roxettes beslut att sluta turnera berodde inte på att den tidigare cancerdrabbade Marie. Men när hon minns behandlingen brister hon i tårar.


Marie fredriksson sjuk 2016

Från att ha varit igenkänd i hela världen var det ingen som kände igen en, säger Marie. Världsstjärnan och Roxette-artisten gick bort under måndagsmorgonen efter en lång tids sjukdom. Vilken fantastisk dröm vi fick dela! Tack Marie , tack för ALLT”, skriver Per Gessle i ett uttalande.


Men sedan blev hon sjuk igen. Hon blev år gammal. Nu har hon dött av sjukdomen. Du var en fantastisk sångerska. Tack för allt vi fått dela, säger Per Gessle om Marie.


Lyssna på två låtar med Marie : Listen to your heart med Roxette. M Fredriksson var inne i en blomsterbutik vid mörby c (i maj månad typ), var i riktigt dåligt skick, själ på huvet och utmärglat ansikte, knappt talbar, sorgligt blir nog tyvärr ingen comeback på mycket länge. Setlist Sleeping in My Car The Big L. Både på engelska och på svenska. Två av hennes mest kända låtar är Tro och Sparvöga.


Det bekräftar hennes manager Marie Dimberg. Man får tänka med den kepsen på. Vara tacksam för allt som blev. Ingen vet vad som händer.


Marie fredriksson sjuk 2016

Marie kan bli bättre i sitt ben och då ändras allt igen. Per får även frågan om när han kommer att ställa upp i ”Så mycket bättre”. I en intervju med tysk tv säger nu Per Gessle att Maries cancer inte kommit tillbaka men att hon i hela processen blivit nästan helt blind på ena ögat och att hon inte längre klarar av att gå. Det kommer aldrig att hända.


Visste inte om detta Och hennes sångröst är sig heller inte lik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg