måndag 12 september 2016

Psykoterapi helsingborg

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss? Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Psykoterapi är nog den psykologiska behandling som de flesta känner till, åtminstone till namnet. Ibland används båda begreppen synonymt. Generellt kan man säga att psykoterapi är en behandlingsform för psykisk ohälsa eller upplevda svårigheter som har med känslor, tankar eller beteenden att göra. Psykodynamisk psykoterapi handlar om att människans handlingar inte bara har en orsak utan också en mening.


Genom att bli medveten om orsaken till ditt agerande kan du förstå och förändra ditt nuläge.

Behandling av psykodynamisk terapi utförs av legitimerad psykolog eller psykoterapeut. Psykoterapi utgör en dokumenterat effektiv behandling vid depressivitet och ångest, stress och orostillstån skuld- och skamkänslor, dåligt självförtroende, sömn- och koncentrations­problem. Det är också effektivt vid olika kris- och utmattnings­tillstån vid svårlösta konflikter och vid behandling av traumatiska minnen.


S:t Lukas en lokalavdelning i Helsingborg. Vi ger även föreläsningar och kurser. Psykologerna som arbetar här har lång erfarenhet och bred kompetens. Familjerådgivning för boende i Helsingborg.


Stortorget 1 Helsingborg. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på kategori och ort eller sortera listan efter pris eller betyg. Vi träffas inledningsvis 1- samtal för bedömning och kartläggning utifrån frågeställning och önskemål.


Därefter tas det ställning till om de första samtalen har varit tillräcklig eller om en behandlingsplan skall utfärdas. Mottagningens lokaler är belägna centralt i Helsingborg på Södergatan 1 tr. Klicka här för större karta. Gångavstånd till buss- och tågterminal (Knutpunkten) är ca min.


Parkering finns i närheten av mottagningen. Du kan även söka vård genom att skicka in en remiss som du skrivit själv, en egen vårdbegäran. Den skickar du till Vuxenpsykiatrimottagning bedömning i Helsingborg.


Evalotta Larsson, psykolog Psykoterapi och konsultation för unga vuxna och vuxna, mottagning i Malmö och Helsingborg. Jag är leg psykolog och leg psykoterapeut i KBT och har främst erfarenhet inom allmänpsykiatrisk verksamhet för vuxna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg