fredag 16 september 2016

Borstahusen stugby

Boka online, betala på hotellet. Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Kom och fira midsommar med oss.

Vi har traditionsenligt firande med dans kring midsommarstången och allt som hör till. Vi har enhetspris för hela midsommarhelgen och ni är välkomna från onsdag om ni önskar. Skånes första och hittills enda 5-stjärniga anläggning. Något vi är väldigt stolta över. Stugorna finns i olika storlekar och utföranden, med 4–bäddar.


Vissa är vinterbonade med dusch, TV och gratis internet, vissa är lite enklare och perfekta sommaralternativ. Stugan är på kvadratmeter och har stort allrum med kök, två sovrum med två enkelbäddar samt wc och dusch i kaklat badrum.

Stugan har stort allrum med kök i en öppen planlösning, tre sovrum med två enkelbäddar samt WC och dusch i kaklat badrum. Vill betona vikten av att folkhälsoaspekten beaktas i planering av trafikmiljön, rekreationsområden samt lek- och spontanidrottsplatser. Alla blir lika förvånade när de kommer in i dessa stugor, de är inredda som lyxlägenheter. I området finns också ett motionsspår och utegym.


Vill du promenera lite längre kan du gå längs Skåneleden som passerar här igenom och fortsätter längs kusten mot Fortuna strand. Ett stenkast från detta kan du också spela äventyrsgolf eller golf på området för camping och stugby. Din bokning bekräftas på en gång! Då var ambitionen att skapa möjligheter för arbetare och tjänstemän att kunna tillbringa en del av sin sommarsemester på annan plats än i hemmet.


I hamnen ligger kulturhuset Pumphuset med konsthall, museum och restaurang, ritat av arkitekt Per Dockson. Borstahusen Stran Borstahusen , Skåne Län, Sweden. Här hittar du alla campingplatser nära Landskrona. Totalt campingplatser, faktiskt.


Se betyg, recensioner och bilder. Mysiga stugor, vandrarhem och camping i Skåne på gränsen till det underbara Österlen. Degeberga erbjuder en rad natur och kulturupplevelser.

Antal tomter: 1varav särskilt anpassade för husbilar. Antal stugor: varav är öppna hela året. Fler än campingplatser. Det nya bolaget får namnet Landskrona stugby - och campingaktiebolag.


Kostnader som föreslås finansieras med lån som kommunen går i borgen för. Här bor du på campingplats precis vid havet med ett fantastiskt läge mellan Malmö, Lund och Helsingborg. På anläggningen kan du prova på allt ifrån Stand up padelboards till fotboll, lekplats och anläggningens ledarledda pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg