onsdag 10 juli 2019

Spotlight skena 1fas

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Spotlights från 7kr. Beställ direkt på Bygghemma.


Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas -typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Skena med plats för tre spotlights!

Smidig takspotlight som du själv väljer hur varje belysning ska sitta. De tre lösa spotlightshuvudena klickar du enkelt i skenan och justerar den efter ditt behov. Kitet består av skena , spotlights, anslutning, mittskarv samt ändstycke.


Tyson är en stilful armatur med riktbar spotlight. Passar till Globals skensystem. V 1-fasskena hittar du hos Elbutik. Skenan är en liten modern skena som ger ett stilrent intryck.


Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå.

Vi listar marknadens bästa spotlights för 3-fas skenor samt skensystem. Vi hjälper kunder över hela Sverige med professionell LED-belysning. Läs mer om hur Xcen kan hjälpa er med belysning till ert projekt och se vårt sortiment av LED spotlights på skena. Välj visningsvy Lumiance Monopoint 1. På Bellalite brinner vi för belysning i alla dess former.


Vi är erfarna, kreativa och passionerade för ljusets. Belid har också ett förträffligt 230V, 1-fas , skensystem. Fördelen med en 230V- skena är att man inte behöver fundera så mycket på längden av den totala skenan och med dagens energisnåla LED-ljuskällor behöver man inte heller oroa sig för att överbelasta den.


Till 230V- skenan finns det tillbehör såsom skarvar, hörn och T-kopplingar. Klass el och jord ansluts i anslutningsstyckte direkt på skenan. Max 500W per skensystem.


Armaturerna med vår 1-fas adapter passar till Belids 1-fas skensystem. De passar inte till alla 1-fas system. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det.


Belysningsskenor och kontaktskenor är ett av de smidigaste sätten att skapa en flexibel belysningmiljö. I en 3-fas skena får man enkelt stycken tändningar och kan på så sätt skapa unika belysningsscenarion.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Fynda den till ett pris på 6kr hos oss på Roomly.


Skensystemet är perfekt för projekt- och specialljussättning. Välj sedan armatur och ljuskällor efter behöv. Ha kul Inred med ljus- och lampor! Köp skenor med spotlights från IKEA. Välj bland en mängd olika produkter till överkomliga, bra priser.


Med justerbara spotar i ditt rum kan du rikta ljuset precis där du vill ha det. Besök IKEA online och kolla in vårt inspirerande sortiment.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg