måndag 22 juli 2019

Planera bröllop checklista

Du kan med fördel ladda ned checklistan i PDF eller Excel och använda den som ett verktyg för att planera bröllopet. En väl utförd planering är receptet för ett lyckat bröllop. En viktig del i att planera ett bröllop är givetvis när själva bröllopet ska äga rum. Först och främst ska ni fundera över vilken årstid ni vill gifta er.


Vilken månad ni sedan väljer kan ha stor betydelse för planeringen av bröllopet och vad man måste tänka på. Om du och din partner går i bröllopstankar har ni en spännande och rolig tid att se fram emot.

För att ni ska kunna planera ett bröllop som går enligt era önskemål och er budget är det väldigt bra att börja planeringen i god ti redan ett år i förväg. Vi har satt i ordning en checklista för bröllop som kan vara bra att ha med er. Planera ditt bröllop – checklista. Att gifta sig är möjligtvis ett av livets största och finaste ögonblick. För att det ska bli lika perfekt som du föreställt dig har du säkert planerat din bröllopsdag i detalj under flera månader.


Utse värdpar, toastmaster, marskalk och tärna. Förhoppningsvis har ni nu kommit överens om vilket tema ni ska ha på bröllopet och därmed är det dags att välja konditor, tårta, boka eventuell cateringfirma, bestämma bröllopskläder och boka in frisör och makeupartist. Tidslinje för bröllop – checklista.


Du vet vad du ska göra och när du ska göra det och lämnar ingenting åt slumpen.

Du kan enkelt ändra färger och teckensnitt i mallen så att de matchar bröllopstemat. Att planera ett bröllop är spännande, underbart och en smula överväldigande. För att komma igång med er planering finns det några grundläggande frågor att ta ställning till. Hur ska vårt bröllop vara? När ni väl bestämt er så är det dags att börja planera.


BRÖLLOP TILL BUDGETPRIS Här är en lista och en rad tips på hur du kan hålla kostnaderna nere. BRÖLLOPSPLANERING - planera för succé Förutsättningen för ett lyckat bröllop är att det planeras i god tid. PLANERINGS-KALENDER Skapa kalender online eller skriv ut pappersversion. BUDGET-VERKTYG Skapa, spara och skriva ut.


Checklista inför bröllopet. Har du stenkoll på allt inför bröllopet kan det ändå vara värt att skumma igenom denna lista. Här kanske du kan få tips på saker du glömt men bör göra. Ordna hårupsättning och make-up.


Hämta bröllopstårta (om detta inte görs på plats eller levereras). Så det ska bli bröllop – härligt! Den stora dagen kräver dock mycket planering och arrangemang i god tid: med denna checklista för bröllopsplanering ser ni till att allt är klappat och klart på festdagen så ni kan njuta fullt ut! Detta sätter ramarna för ett flertal beslut ni tar.


I alla fall om du frågar oss på My Perfect Day.

Det sitter i detaljerna. Jag heter Anna det här är min alldeles egna blogg om mitt favoritämne - bröllop. Men genom åren har jag märkt att det är fokus på hur mycket man spenderar. Bröllop för mig är kärlek och ingenting annat.


Så jag tänker bevisa att det visst går att ha ett bröllop , ett billigare och ändå fira till varje pris. Vi har redan förberett med det mesta som ingår i en planering. Du behöver bara välja det som passar och bocka av. När man planerar ett bröllop är det bra att vara ute i god tid. I vår checklista får du tips och råd på viktiga saker att tänka på innan ni planerar ert bröllop.


Praktiskt att tänka på före vigseln. Oavsett om ni gifter er borgligt, kyrkligt eller utomlands måste ni först ansöka om hindersprövning hos Skatteverket. Skapa en bröllop checklista och kalender för nedräkningen till din stora dag.


Att följa en tidsplan och använda en kalender kommer helt enkelt att lindra den stress som kan komma med att planera ett bröllop. Du kan lägga till eller ta bort allt som passar dina behov! Skicka inbjudningskorten. Boka eventuell cateringfirma.


Bestäm vilken mat ni ska ha. Ta kontakt med en blomsterhandel för beställning av brudbuketten och eventuella blomsterdekorationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg