onsdag 24 juli 2019

Stegtävling gratis

Kom i form tillsammans med vänner och kollegor. Därefter offererar vi pris beroende på antal deltagare. Stegtävlingen ger både fysisk och psykisk positiv effekt!


Vi hjälper ert företag att komma igång och få en friskare personal. I stegtävlingen behöver varje deltagare räkna sina steg, och ni kan välja mellan att köpa stegräknare eller använda appen Pacer (som är gratis ), eller om ni kanske redan har stegräknare?

Stegräknarna som Wellstep säljer är av hög kvalité och som man kan lita på. Gratis online stegdagbok och viktdagbok. Placera deltagarna i lag som du skapat. Använd en stegräknare och börja registrera dina steg. Omvandla steglösa aktiviteter till steg.


Sveriges största stegtävling , Steg! Anordna en stegtävling. Stegräknare är ett effektivt sätt att bli medveten om hur mycket man rör sig.

Skapa engagemang och delaktighet genom att delta i en stegtävling eller ordna en egen. Inför fem minuters enkel gymnastik som ett avbrott i arbetsdagen. Få in mer rörelse i vardagen. Klubben för alla som går med stegräknare.


Hos oss kan du föra stegdagbok, vara med i en stegtävling och umgås med vänner. Bli medlem redan idag! Core Warm Tights är tillverkade i ett skönt stretchmaterial som håller fukten under kontroll. Nu erbjuder vi även integrering med Fitbit, Garmin och Polar.


Alla funktioner är 1 GRATIS. Använd alla funktioner utan att betala för den. Ingen inloggning krävs.


Vi kommer aldrig att samla in några personuppgifter eller dela din information med någon tredje part. Starta, pausa och nollställ Du kan när som helst starta och pausa stegräknaren för att spara batteri. Vi når ut och gör nytta. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Accupedo Stegräknare.


Av alla stegräknare som finns till våra smart-telefoner där ute kommer vi helt enkelt välja de som är fria från reklam. Det säger sig självt egentligen.

Användarvänligheten och upplevelsen av att använda appen blir så mycket bättre av detta. Och det finns många stegräknar-appar som både är gratis och fria från reklam. För att en aktivitet ska bli lyckad på en arbetsplats är det viktigt att den passar alla. Därför har vi tagit fram Steg! Utmana dina vänner i vem som tränar mest, du kan ha en stegtävling där ni ser vem som går flest steg under en vecka.


Det går till och med att tävla om pengar. Värt att tänka på med gratis träningsappar. Många av apparna är gratis att ladda hem och fungerar till en viss del helt gratis.


Noom Walk: Pedometer låter din Android hålla reda på det antal steg du tar utan att dra för mycket på batteriet. Den är igång dygnet runt men utlovas ändå. Då kan du ladda ner vår mall för diplom gratis. Mallen är skapad för att tilldelas den eller de som kommer på första plats. Du redigerar enkelt textinnehåll, typsnitt och textfärg enkelt i vår wordmall.


Läs om stress, viktproblem, migrän, sköldkörtelsjukdomar, cancer och det. Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner varje år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg