måndag 29 juli 2019

Lär dig svenska från arabiska

Förbättra din arabiska i Dubai. Kurser för alla åldrar och nivåer. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Våra läromedel erbjuder ett effektivt lärande av det svenska språket som är koncentrerat till det som är viktigast att lära sig för att lättare kunna gå vidare med sin språkinlärning.


This feature is not available right now.

Lär dig rumsadverbial. Please try again later. Lingio gör det kul att lära sig genom att kombinera spel med språkinlärning! Kompletta Aoch A2-nivåer i svenska. FunEasyLearn är det enklaste och roligaste sättet att lära dig Arabiska språket.


Med hjälp av vår app kan du och dina barn lära er att tala Arabiska snabbt, så att du kan prata med vänner från utlandet eller få det där internationella jobbet du vill ha. Ladda ned våran GRATIS Arabiska vokabulär app redan nu!

Så att du är förberedd på bästa sätt inför din resa till Arabien! Redan från början lär du dig ett klart uttal utan accent och med den riktiga betoningen på orden. Texterna och fraserna utvecklades gemensamt av språkvetare och personer som har arabiska som modersmål.


Med den här kursen lär du dig att prata arabiska , så som det verkligen uttalas i Arabien. Att lyssna när andra talar är det naturliga sättet att lära sig ett nytt språk. Det var så du en gång lärde dig ditt eget modersmål. Härma: I kursen får du höra korta fraser, först på arabiska och sedan två gånger på svenska med en längre paus mellan de svenska fraserna.


Det skrivs från höger till vänster. Om du vill lära dig arabiska , måste du lära dig i en viss ordning. Först uttalet, sedan grammatiken, sedan skriften. Om du håller dig till den ordningen kommer du definitivt att ha roligt under inlärningen.


Språket talas huvudsakligen i Mellanöstern och Nordafrika, men mindre grupper finns utspridda över alla världsdelar. Här hittar du flera olika hjälpmedel och verktyg där du kan träna svenska själv. SFI är till för dig som behöver grundläggande kunskaper i svenska.


Du lär dig svenska för att kunna prata och skriva i vardagslivet, i samhällslivet och i arbetslivet.

När du lär dig svenska på Semantix är det dina behov som styr. Undervisningen är gratis. Du kanske redan talar svenska men vill t. Eller så vill du lära dig svenska från början. Du kan exempelvis åka till Förenade Arabemiraten, Egypten, Marocko och lära dig arabiska. Samtidigt som du lär dig ett nytt språk får du chansen att bo, leva och utforska landet.


Så här säger tidigare kursdeltagare ”Min man är från Egypten och jag har alltid varit fascinerad av arabiska. Appen är tänkt för alla nyanlända som vill lära sig klockan på svenska. Den passar framför allt för vuxna och unga vuxna eftersom designen är väldigt avskalad.


KällaBilder från appen. Detta bildspel kräver JavaScript. Arabiskan är uppdelad i tre stora grupper: modern standardarabiska, klassisk arabiska , samt de olika dialekter som språket rymmer.


Den som har arabiska som modersmål har också en av dialekterna som modersmål. För att ta en kurs i arabiska , kolla in de tips som vi har samlat här! Arabiska talas huvudsakligen i Mellanöstern och i Nordafrika.


Matematik A finns på svenska , arabiska och somaliska. Dialekter : 1dialektprover från hela svenska språkområdet. Lyssna och läs vad de säger! Lunds, Stockholms och Umeå universitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg