torsdag 11 juli 2019

Lasyr inomhus tak

Just nu kampanj på Lasyr. Kvalitet till bästa pris. Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Ledande tillverkare av Tak.

Se Plannjas produkter här. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Inomhus - Lasera träpanel.


Denna bruksanvisning gäller för lasering av ny, obehandlad träpanel som är korrekt uppsatt. Om panelen är gulna följ anvisningar här. När du målar med lasyr eller lasur som det också heter – använder du en genomskinlig färg som får underlaget att framträda fint.


Oavsett om du laserar utomhus eller inomhus bör därför under-laget vara vackert och oskadat.

Repor och hack döljs inte av färgen utan framträder ofta ännu mer efter laseringen. Den förebygger och reducerar gulning och kvistblödning. Produkten ger gammal och gulnad panel en vacker ljus och sidenmatt yta.


Kulörerna i färgkartan LASYR är anpassade för såväl Svensk tradition som modern färgsättning av träfasad. Färgkartan innehåller såväl lätta och ljusa nyanser som mörka och dova toner som låter huset smälta in i omgivningen. Med Caparol målarfärg för träpaneler får du ett snyggt resultat. Tak - och Panelfärg Vit från Herdins är en vattenburen lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus.


Färgen förebygger och bromsar så kallad gulning. Gammal och gulnad panel får en vacker, ljus sidenmatt yta. När du laserar så använder du en genomskinlig färg som gör att underlaget framträder. Du kan lasera både inomhus och utomhus. Det är viktigt att komma ihåg att lasyr ofta framhäver underlaget, vilket innebär att repor och hack kan framträda ännu mer efter att du har lagt på ett lager.


Här hittar du takfärg av högsta kvalitet för målning av tak inomhus. Tänk på att måla taket innan du målar eller tapetserar väggen. Tips från Beckers Färg.

Lasyrer, dessa finns både som olje och vattenbaserade. Mest vanligt är det vid lasering inomhus att använda sig av de vattenburna lasyrerna. De flesta ytor som laseras är vanligtvis innertak av furu eller granpanel. Dessa paneler blir med åren gulnade och mörka, detta kan man råda bot på genom att lasera dem med en vittonad lasyr. Vårda träfasader som utstår tuffare väderförhållanden genom att måla på trälasyr som är en vattenburen oljelasyr som tränger in i träet och ger det en skyddande yta.


Lasyr är väldigt användbart när du vill göra ett virke vattenavvisande och samtidigt framhäva den vackra och naturliga strukturen i ett träslag. Lasera dina träytor för att bevara träets vackra yta. Beckers Decor Möbellasyr är en matt vattenburen lasyr som används för lasering av möbler, köksluckor och snickerier. Vid lasering med Decor Möbellasyr får du en transparent yta med vackert djup och lyster. Herdins Tak – och Panelvitt är en miljömärkt vattenburen och droppfri lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus.


Lämplig för obehandlat och behandlat trä, t. Herdins Tak - och Panelvitt är en miljömärkt vattenburen och droppfri lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. En liter räcker till ca 5-m² vid två strykningar på trärent underlag och till ca m² på tidigare lackerat underlag. Herdins Tak och Panel är en miljömärkt vattenburen, droppfri lasyr för tak och paneler inomhus. Gamla gulnade ytor blir enkelt fräscht vita igen, samtidigt som träets naturliga ådring och struktur framhävs. Dessutom förebygger och bromsar lasyren både kvistblödning och gulning.


Visst är det fint med krispigt vita tak inomhus , men det går lika bra att måla taket i andra kulörer. Med en annan kulör än vit får rummet ett vackert men. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg