torsdag 18 juli 2019

Kuba resmål

Kom med på en oförglömlig resa till Kuba. Få en offert på din drömresa nu! Med oss har du tillgång till råd från experter och får hjälp med att göra de bästa valen.


Populära resor till Kuba. Staden Trinidad som är ett av Unescos världsarv är en uppiffad turistmagnet på sydkusten. Andra populära resmål är städerna Santiago de Cuba och Cienfuegos liksom nationalparken Viñales.

Halvön Varadero är det största solresmålet. Där ligger stora hotell på rad längs den två mil långa stranden. Många utflykter och bra hotell gör Kuba till det perfekta resmålet. En semester med många dimensioner På Kuba möter du hela den västindiska charmen: musiken, maten, stränderna och levnadskonsten.


Varför inte uppleva spänningen under en djuphavsfisketur i Mexikanska golfen. Här kan du bada, sola och ägna dig åt sportaktiviteter. Från Kubas nordligaste punkt är det ca 1km till Florida, och från den västra spetsen är det ungefär lika långt till Yucatanhalvön i Mexico. Här är saker du bör känna till innan du reser till Kuba !

Kuba har seglat upp svenskarnas topplista över bokade resmål de senaste åren och allt fler upptäcker landet. Något som även har ökat är antalet turister som vittnar om hur de blir blåsta av bedragare. Vi har kollat runt bland nyhetsartiklar och olika reseforum för att samla några av de mest förekommande. Våra kunniga guider hjälper dig att uppleva ännu mer på våra gruppresor till noga utvalda resmål.


När du bokar en rundresa till Kuba ser vi även till att tillhandahålla med all information du kan tänkas behöva, från vaccinationer och visum till valuta och klimat. Ordnas av charterbolaget eller på Kubas ambassad. Flyger du över USA:s luftrum måste personuppgifter dessutom registreras i förväg. På Kuba ligger Vings resmål Havanna, Varadero och Santa Maria del Mar.


Kvällarna och nätterna är dock svalare. Välkomna till Kuba Resor - Kubaspecialisten i Skandinavien Kuba -Resor är experter på kvalitetsresor till Kuba och har många års erfarenhet av att arrangera resor till Kuba. Förutom resor med gemensamma avresedatum och klassiska rundturer med svensk reseledare skapar vi även skräddarsyddaresor till varje familj. Känslan av att befinna sig på 50-talet är fascinerande och gör landet till ett spännande resmål väl värt ett besök. Kuba runt är den kompletta Kubaresan där vi rör oss över hela landet från Santiago i sydöst till Havanna och Pinar del Rio i väst.


Vi besöker en tobaksbonde och en romfabrik samt musikklubbar där vi dras med i den kubanska dansglädjen. Dessa kallas peso convertible och peso cubano. Kuba är ett annorlunda land på många sätt.


Den som snarare är intresserad av revolutionens Kuba kommer att glädjas över ett besök till Plaze de la Revolución, vilket är hjärtat i Fidel Castros Kuba. Kuba resmål Kuba Boka din resa till Kuba med Ving - Vi kan resor.

När är det bäst väder på Kuba ? Här råder ett tropiskt klimat, med en. Sommarens karnevaler på Kuba har nått Bayamo : Karnevalerna avlöser varandra under sommaren på Kuba och nu är det dags för staden Bayamo att bjuda till dans, musik och glädje. Under tre intensiva dagar fylls torgen och gatorna av kulturen för stadens invånare som de tusentals besökarna som deltar i festligheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg