tisdag 23 juli 2019

Sminka ögon steg för steg

Köp din Stege hos oss. Lantbruk och Skogsbruk! Skapa trivsel i ditt hem. Brett sortiment för uppvärmning.


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. När är det snyggt med sotade ögon ?

Jag tycker att det passar alla tillfällen, men man kan ta i mer och mindre. Jag älskar att använda lite av en matt svart ögonskugga bara närmast fransraden som sedan ronas ut, och även lite på undersidan av ögat. Det blir lätt och snyggt för tex en arbetsintervju.


Dagens sminkning förstorar ögonen väldigt effektivt och här kommer både en steg för steg -guide och en detaljerad beskrivning av vilken skillnad alla tipsen gör! Många drömmer om större ögon och det finns faktiskt grymma knep att ta till. Spana in VeckoRevyns sminkbloggare Helens steg för steg -guide till större ögon ! På jobbet så vill man se representabel ut och på en fest så vill man verkligen glittra.


Det många gör fel är att man ser sminkningen som lite av ett måste. Så fixar du bästa basmakeupen - steg för steg.

En snygg makeup börjar med en perfekt bas. En highlighter kan även användas för att öppna upp dina ögon och snabbt ge intryck av att du är piggare än vad du känner dig. Enkelt trick som snabbt gör stor skillnad även om du inte väljer att använda mer ögonmakeup. Slut ena ögat och pensla ögonfransarna med mascara från fransroten och ut. FRAMHÄV SVÄRTAN I SIN MAKEUP.


För en riktigt intensiv blick gör svart kajal i innerögat stor skillna men det kan vara obehagligt att applicera den, tricket är att titta ner i motsatt riktning mot var du vill applicera kajalen. Rökigt sotade ögon , klassiskt, naturligt eller varför inte modernt med färg? Oavsett sotning så är det snyggt och passar perfekt till alla festligheter. Med rätt smink och verktyg behöver det inte alls vara speciellt svårt, och vi ska lära dig precis hur du gör.


En concealer döljer eventuell blåaktiga kärl eller eventuell missfärgning under dina ögon. För att täcka mörka ringar under ögonen placerar du tre punkter av concealer under varje öga. En punkt vid det inre hörnet, en mitt under pupillen samt en punkt vid ytterkanten av ögat. De flesta av oss har för all del en önskan om att kunna lägga en daglig make-up där hela ansiktet framhävs.


Så gör du en enkel sminkning – steg för steg. Men, det var det där med. Sotade ögon - en guide Sminka större ögon : Nio steg till sotade ögon De klassiska sotade ögonen är alltid lika rätt!


Passar kanske dock bäst till fest och är ett måste i varje kvinnas kunskapsbank vad gäller smink. Vi har sett dem på Kim Kardashian, Scarlet Johansson m.

Börja med en lugnande toner eller mask. Massera sedan in olja, serum, ansiktskräm och din ögonkräm i små cirkelrörelser. Vänta ett par minuter mellan varje steg så produkterna hinner sjunka in i hyn. En video som visar steg för steg hur du lyckas med din eyeliner! Det här är en video som tar upp hur du sminkar dina ögon större.


För att få ögonen att se större ut måste du också ta hand om formen på dina ögonbryn. De ramar in våra ögon och kan ge oss ett mycket strålande och elegant utseende. Som du redan vet är det för tillfället modernt att ha ganska tjocka ögonbryn, men det betyder inte att vi ska försumma dem. Om du vill undvika en för tung look när du sminkar dig kan du prova på att endast lägga mascara på de övre fransarna. LÄS OCKSÅ: steg till extra långa och täta ögonfransar.


Att strunta i läppennan. Läppennan hjälper läppstiftet att hållas på plats och inte smeta ut sig runt läpparna under dagen. Eller varför inte kalla det för festmakeup för äldre?


För vem orkar sminka sig när det är kväll och man ska sitta i soffan med en påse chips på magen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg