onsdag 31 juli 2019

Tips på bra böcker deckare

Välj bland miljoner titlar! Alltid fri frakt över 1kr. Med Nextory får du tillgång till de bästa titlarna i din mobil och surfplatta! Rånarna anländer via helikopter och polisen kan bara se på när de försvinner med nä.


Ibland kan det vara svårt att hitta nya bra böcker att läsa. Därför har vi tagit fram bra boktips som vi själva läst, men främst böcker som sålt bra och som fått bra recensioner.

Med dessa parametrar hoppas vi att du hittar en ny favoritbok bland våra boktips. Att vara med i en bokcirkel blir mer och mer populärt och är ett roligt, och ibland lite utmanade, sätt att läsa böcker. Här har vi samlat våra bästa tips på böcker som passar bra att läsa och diskutera kring i bokcirkeln. Det finns absolut ingen bättre tid att läsa deckare än under sommaren. I över år har Assad arbetat tillsammans med Carl Mørck och Rose på Köpenhamnspolisens cold case-avdelning.


Men vet de egentligen vem han är? Under årens lopp har Assad överraskat med kunskaper i de mest oväntade ämnen, han talar en rad olika språk och kan oskadliggöra en fiende på ett ögonblick. På vår webbplats används cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera bättre.

Gamla rävar är alltid bäst på att skriva deckare , men ändå kan man bli trött på deras böcker. Skriven av författarna till böckerna om Christopher Silfverbielke och serien Tick Tack. Alex Storm har äntligen allt han kan önska sig, en smart och vacker fru, barn på väg och firman går bra. Efter ett liv som outsider, vilsen i två olika kulture. Hon spelar i en egen liga.


SvD:s Magnus Persson, professor i litteraturvetenskap, har plockat ut guldkornen i utgivningen. Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips. Du kan också följa medlemmar som matchar din boksmak och få tips utifrån deras listor, betyg och recensioner. Här hittar du tips på bra ljudböcker att lyssna på.


Ge mig tips på engelska deckare ! Svar Bra engelska deckare. Godisr­åttan Visa endast Tor 3. Bra driv och dialog, särskilt när vi rör oss i den kriminella världen. Boken är som gjord för en filmatisering och Netflix har mycket riktigt också köpt rättigheterna.


De 1bästa deckarna. Vi ställde frågan Vilken är tidernas bästa svenska deckare ? Vi frågade författare, bibliotekarier, kritiker, litteraturvetare, bokbloggare, bokhandlare, förläggare och en och annan bokintresserad advokat.

Sveriges mest kvalificerade deckarläsare. Var och en ombads lista sin tre favoriter i. Det här är inte en dålig bok , men jag tycker den är både sömnig och seg. Och jag irriterar mig på karaktärerna, de engagerar mig inte och därmed blir jag inte heller engagerad i berättelsen. Men på något sätt vill jag ändå läsa mer av Tessa Hadley.


Jag dras till henne och hennes finstämda och lågmälda berättande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg