torsdag 11 juli 2019

Stegtävling omvandlingstabell

Kom i form tillsammans med vänner och kollegor. GRATIS starta en stegtävling för max deltagare. Du registrerar själv lag, deltagare, startdag, antal veckor och dagligt mål. Vi hjälper er igång med stegtävlingen ! Vid stegtävling med fler än deltagare ger vi offert där det ingår att vi hjälper er med allt. Hur går stegtävlingen till?


Stegtävling omvandlingstabell

Bilda lag eller tävla individuellt. All motion, som till exempel, aerobics, golf och ridning, går också att omvandla till steg. De tävlande får tillgodoräkna sig följande steg där inte stegräknaren kan användas s. Dessa steg är beräknad efter minuters motion. Egentligen vill vi inte lägga oss i vad folk loggar, men på senare tid har det blivit vanligare att folk inte använder omvandlingsfunktionen. Istället läggs alla steg som steg, även omvandlade sådana.


Om detta beror på att man använder en annan omvandlingstabell än vår eller något annat, vill vi gärna veta det. Med våra hälsotjänster skräddarsyr vi hälsokoncept för välbefinnande på arbetsplatsen. Vi tycker att det är lika viktigt att ha en friskvårdsplan som en. På måndag drar Reumatikerförbundets stegtävling igång. Målet är att ta sig till Berlin på max dagar.


Stegtävling omvandlingstabell

Det fiffiga i kråksången med tävlingen är att man kan få omvandla andra aktiviteter tex cykling till steg utifrån en omvandlingstabell. Tappa AB aktiverar tusentals företag och privatpersoner varje år. Sedan starten har över en halv miljon personer deltagit i stegtävlingar och aktivitetstävlingar arrangerade av Tappa, bara i Sverige. Nu erbjuder vi även integrering med Fitbit, Garmin och Polar.


Svar: Det är valfritt. En gång om dagen eller en gång i veckan spelar ingen roll. Tänk bara på att stegräknaren kan slå över och börja räkna om från noll. Därför har vi tagit fram SnedSteg! Vår tävling är till för både vana motionärer som är intresserade av att följa sin utveckling i detalj, och ovana som sporras av lite extra uppmuntran och råd på vägen.


Hej hej Någon här som är intresserad av att jämföra träningar och som vill redovisa steg varje vecka eller. Vill du veta mer om att anordna en stegtävling , läs om Stegtävling - tävla med en stegräknare. För att ha lite kul kuriosa till sin stegräknare finns här olika omvandlingstabeller för stegräknaren där du kan räkna ut hur många steg du måste ta för att förbränna en viss mängd mat, räkna ut steglängd eller viktnedgång. Hur många steg du bör gå beror givetvis på vad du vill uppnå.


Vill du minska i vikt, minska riskerna för hjärt och kärlsjukdomar eller vinna jobbets stegtävling ? Tänk också på att det inte är träning att gå utan att du behöver belasta hjärta och muskler mer än så för att få effekt på konditionen. Britt-Marie Topphem har cyklat från Bollerup. Jag har börjat med powerwalking – går i maximalt tempo, svänger med armarna och blir rejält andfådd och trött och känner av det i hela kroppen. Stegtävlingen jag är med i för sytokar börjar gå mot sitt slut och från att ha varit över personer med så är det nu nere i tror jag. Detta för att de som ansvarar faktiskt har börjat kolla att alla registrerar sina steg varje dag.


Stegtävling omvandlingstabell

En gång är ok att glömma, två gånger och då åker man ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg