fredag 19 juli 2019

Superlördag tid

Superlördag tid

Ylva Hällen förvandlas till kända karaktärer från fantasyvärlden. Kolla på dina favoritprogram på SVT Barn. Här finns roliga, spännande och lärorika barnprogram och spel för små och stora barn.


I dag bjuds vi på en riktig Superlördag. A-laget tar emot Östers IF kl. Dessutom spelar både U19- och U16-laget matcher i Ligacupen.


Här följer information inför ditt besök till ÖIS-gården. I slutet av artikeln är även alla texter, intervjuer och info kring matchen samlat. Lördagen den september är det Superlördag på Arenastaden när Växjö DFF, Östers IF och Växjö Lakers alla spelar matcher på hemmaplan. Missa inte lördagens stora idrottsfest där du kan gå för 1! Gäller vid uppvisande av säsongskort eller dagens matchbiljett från en av klubbarna.


Streama livesända tävlingar och mästerskap. Se sportdokumentärer och få de senaste sportnyheterna och reportagen i program som Sportnytt och Sportspegeln. Här hittar du nya och gamla spel från SVT Barn.


En del av spelen är flera år gamla och gjorda i en teknik som kallas Flash. De spelen fungerar tyvärr allt sämre. Slipp krångel med tidningar och tv-bilagor och kolla istället tablån på nätet. På STC tränar alla människor i alla åldrar.


Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap präglar våra klubbar. Superlördag arrangeras som en dag för hela familjen där följande kommer att ske under dagen: – Gnagis, AIK:s maskot, kommer att finnas på plats hela dagen. Godispåsar och ballonger till alla barn. Alla barn som är år eller yngre går in gratis denna dag. Helgen verkar alltid rusa förbi på tok för snabbt men den är faktiskt längre än vi tror!


Det finns totalt timmar mellan kl. Detta är mer än tillräckligt med tid för att slappna av, ladda om batterierna och så förstås ha kul! You must to continue. Så er det atter tid til Super Lørdag på Aabyhøj Stadion. JS mod Dronningborg og kl.


Hålltider under superkvällen 16. Ladda genom att äta lagad mat redan nu. Hög tid att ta plats i soffan. Lämplig klädsel är munkjacka, mysbyxor och kanske en välanvänd accessoar från favoritlaget? Nedsläpp i matchen mellan Sverige och Kanada i TV3.


I periodpauserna Pudra näsan och fyll på snacks. Uppe på toppen sprutade mjölksyran ur öronen men jag visste att backen hade ätit tid och att det inte fanns något utrymme för någon som helst vila. Bara att stå på runt torget, nedför backen till Götgatan där min vän och granne stod och vrålade (tack!!!), för att sedan passera 9-kilometersmarkeringen. När Jenny går igenom en låda med gamla saker hittar hon ett fotografi som väcker gamla minnen från tiden som rallyförare. Fotot ger PRTY idén till dagens tema, så när Lukas kommer får han ett party med doft av olja och bensin.


Superlördag tid

Programledare och festfixare Jenny Järvholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg