fredag 26 juli 2019

Naxos flyktingar

Just nu har vi extra bra priser på utvalda hotell. Boka din resa med Apollo idag! Rekommenderat För Smarta Resenärer. Vi kan hjälpa dig att hitta hotell!


Stränderna är bland de bästa i medelhavet och priserna är förhållandesvis låga i jämföresle med andra öar i Kykladerna.

Tveka inte att dela med dig av dem via Reseberättelser. Citerat från Sierra: Det finns inga flyktingar på Samos och kommer ej heller några dit längre. Resan är drygt veckor. Stränder, sevärdheter, byar, hotell, tavernor med mera. Zakynthos, Rhodos, Kreta, Karpathos.


Naxos och sist Santorini. Vår kärlek till övärlden är evig.

Vilken blir din favorit. Allt om Resor tipsar om de bästa öarna i Grekland. Kykladerna är perfekt för en bekväm båtluff mellan öarna Koufonissi, Schinoussa och Iraklia.


Vi tipsar om hur du tar dig runt och saker du inte bör. Här får du tips på var man ska bo och göra på Lefkas. De bästa stränderna och godaste tavernorna. Här väntar både antika tempel, långgrunda stränder och en välkomnande befolkning.


Tauromenion styrdes därpå av tyranner, tillföll Rom 2f. För att bistå flyktingar som har tagit sig till olika öar i Medelhavet som Kos, Kreta och Rhodos skickar researrangören Apollo ned förnödenheter med hjälp av sitt flygbolag Novair. Runt miljoner människor är på flykt från konflikter eller förföljelse. Stöd Läkare Utan Gränser med en gåva för att bidra till vårt livsviktiga arbete.


Thassos är Greklands nordligaste ö och ligger i det norra Egeiska havet. Här hittar du allt om de grekiska öarna och den grekiska övärlden. Läs om fantastiska platser, underbara stränder och mysiga restauranger runtom i den grekiska.


Nordisk jazzkvartett bryter kulturella och musikaliska gränser Den april släpper SE-Quartet albumet Going North. Samos ligger i östra delen av Egeiska havet och tillhör de Nordegeiska öarna.

Pythagorion ligger skyddat i en bukt och byn ligger som i en kurva längs Medelhavet och letar sig vidare uppåt berget. Det är ca kilometer till Turkiet. Här är det på sina ställen rejäla. Det går dagliga turer till Pireus (timmar) och en gång i veckan till Thessaloniki, Alexandroupolis (timmar) och Kavala. Varje dag går färjor till Ikaria (timme) och Fourni (timmar).


Pireus färjetidtabeller och priser samt boka Pireus färjebiljetter online. Hej, vi är två familjer (fyra vuxna och fyra barn, mellan och år) som ska båtluffa i Grekland i två veckor. Vi har köpt flygbiljett till Aten och har tänkt ta färja därifrån.


Har ni några tips på platser att besöka och trevliga ställen att bo på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg