fredag 21 december 2018

Jamaica resmål

Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Jamaica resmål

Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. Live Support, Instant Confirmation. Med TUI kan du även kryssa till Jamaica.


Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Medeltemperaturen dagtid ligger runt grader året om, och nattemperaturen runt grader. Karibientrenden fortsätter och reggaens land lockar många. Jamaicas historia påminner om många karibiska öar.


Fritidsresor börjar i år flyga dit med Boeings nya flygplan Dreamliner. Här bor ca miljoner människor på en yta av Skånes storlek. Blue Mountains och en underbar milslång sandstrand vid namn Negril. Här finns paradisstränder, turkost vatten, bra restauranger, underbar musik och ett bra nattliv.


Det finns dessutom en hel del vattenaktiviteter och intressanta utflykter att välja mellan. Därtill James Bond-rullarna Leva och låta dö och Goldeneye. Seven Mile Beach, känn på det. Sju miles, det betyder elva kilometer stran med fin sand och palmer. Den längsta på Jamaica.


Det finns mycket att se och uppleva och utflyktsprogrammen är många, både om du åker med charter eller ej. Jamaicas största reggaefestival är en megahändelse och given musikalisk höjdpunkt varje sommar, oftast juli, i partyglada och turisttäta MoBay. Rebel Salute, Richmond Estate. Men det är väl värt besväret.


Upplev ett karibiskt paradis präglat av Bob Marley, reggea, fantastiska stränder och pulserande nattliv. Här talar man huvudsakligen engelska och den mest utbredda religionen är protestantisk kristendom. Här har vi samlat våra resmål - från Kap Verde till Mallorca och Kreta. Klicka här för att se alla våra resmål och boka din nästa resa. I sökmotorn kan du söka på olika avresedatum, resmål , avreseorter och mycket mer.


På listan nedan hittar du ca. Jamaica ligger i Karibien och Kingston är huvudstad. Scrolla ner på sidan för att se resor till många olika resmål. Apollo har ett brett utbud av resor till resmål över hela världen. Välj bland bekväm charter med sol och ba cityresor, träningsresor, kryssningar och mycket mer.


Hotellet är tidlöst och elegant och var en gång Winston Churchills favorit och Marilyn Monroe var här på sin smekmånad! Det finns några förberedelser som är viktiga att göra innan du reser. Se alltid till att ha en reseförsäkring, ett giltigt pass och rätt vaccinationer.


Jamaica resmål

Tänk på att du alltid lyder under det lands lagar som du vistas i. Se därför till att vara väl påläst om ditt resmål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg