onsdag 12 december 2018

Nörd prylar

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


Välkommen till Roligaprylar.

Vårt uppdrag är att göra livet roligare med festtillbehör, merchandise, presenter, godis och coola prylar. Här hittar du mängder av olika roliga, smarta och coola prylar från de bästa prylbutikerna i kategorin: Nörd. Geeken och nörden är de nya coola och det är hippt att vara intresserad av traditionellt nördiga saker. Här hittar du roliga geekprylar och saker för de som tycker om att nörda ner sig i olika grejer.


Vi listar utrustningen varje trollkarl bör ha med sig ut på sommarens äventyr. Självklart har vi massa TARDIS- prylar och annat skoj från serien som ett äkta Doctor Who-fans bara måste ha. Vi har tröjor, t-shirts, USB-hubbar till pennor.


Beställ Glasögon Nörd redan idag till det grymt bra priset 49:-.

Alltid snabb leverans! Då har vi ett bra urval av coola prylar från film, TV och spel som kommer passa de flesta nördiga, prylgalna killar och tjejer. Här hittar du annorlunda och roliga nördprylar som statyer, actionfigurer, samlarprylar , Star Wars figurer och andra geekprylar från tillverkare som Kotobukiya, Gentle Giant, Weta Collectibles och många fler exklusiva tillverkare. Roliga glasögon som tar fram nörden i dig!


Passar utmärkt om du vill gå på maskerad som en riktig nörd ! Strävan efter att skapa stäm­ningar med prylar , mönster och tidstypiska gardinkappor ­beskriver hon själv som en besatthet. Vi älskar att se dig använda våra prylar. Jag tycker att boendet är något väldigt viktigt, för mig är det en helt central punkt i mitt liv. Därför passar det mig väldigt bra att ­jobba på Uppsalahem, som jag gör i dag.


Det finns allts en dejtingapp av nördar för nördar som heter Dragonfruitoch enligt en artikel i Geektime vill Dragonfruit: be the tinder for. För geek nörd dejting hur fantastiskt är det inte att som nörd dejta andra nördar Dejta persiska. Heromic erbjuder Sveriges största sortiment av actionfigurer och samlarprylar. Harry Potter, Thinkgeek, Webshops Lämna en kommentar dejtingsida för nördar.


Visste du att det finns massor av smarta prylar för dig som åker skidor eller snowboard? Här är de coolaste och mest användbara prylarna för skidbacken. I samband med att det är år sedan första Star Wars-filmen Star Wars: Episode IV – A New Hope hade premiär, infaller även internationella Geek Pride-dagen. Vi listar därför sju prylar du antagligen skulle älska att ha, om du är en nörd.


Vi använder cookies för att personalisera innehåll och annonser, för att använda sociala medier-funktionalitet samt för att analysera besökstrafiken.

Bland våra dataprylar hittar du allt du behöver och allt du inte behöver men som du vill ha. Under denna kategori har vi samlat marknadens smartaste prylar som kommer göra ditt liv så mycket bättre. Vi har alla nödvändiga tillbehör till datorn och de bästa och roligaste USB- prylarna du kan hitta. Nerds of Sweden samlar och förvaltar digital expertis.


Vi är en flexibel verksamhet som anpassar oss efter våra kunders behov och utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg