måndag 3 december 2018

Populära resmål 2016

Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här.


Koppla av på semestern. Njut av mat och dryck. Manchester har genomgått en imponerande meta-morfos, från Englands svarta industriella hjärta till en av Europas främsta kulturstäder.


Förvisso- ständigt ett populärt resmål för fotbollsälskare, men det har varit lite tyst om Manchester i några år. Nu tar Englands andra sta huvudstaden i norr för sig rejält igen. Många av resmålen på topp 100-listan ser sin placering som en kvalitetsmärkning och använder den aktivt i sin internationella marknadsföring av resmålet och genererar därigenom ytterligare uppmärksamhet.


På första plats ligger Miniatur Wunderland i Hamburg. Vi tipsar om resmål i Europa, Sydasien och Sydafrika. Och trots populariteten finns fortfarande en vild känsla som kommer sig av de karga bergen och de otillgängliga bergsbyarna.


Visst finns det platser som är lite för populära och vackra för sitt eget bästa – som till exempel världs-kända stranden La Pelosa – men man behöver inte åka långt för att hitta en alldeles egen strand. Spanien – Mallorca, Menorca, Ibiza. För familjen är både Mallorca och den lite mindre ön Menorca två härliga resmål. Varje dag har Allt om Resor nya inspirerande reportage om härliga och spännande resmål , vackra bilder, senaste nytt inom resvärlden och massor av handfasta tips och råd för att göra din semester fulländad. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer.


Det finns många viktigare faktorer, säger resesäljaren Annika Malinowski. Thailand har i många år varit ett av de mest populära länderna att resa till. Thailand inte är ett nytt resmål bjuder landet på massor av minnesvärda upplevelser för både barn och vuxna.


Drömön som gav inspiration till Chopin och Miró har nu fått rykte om sig att vara ett resmål för ungdomar under vårloven. Men du behöver inte oroa dig om du har semester under de yngre barnens vårlov – det finns massor att göra för barnen. Marinelands delfin- och sjölejonshower och barnstränderna drar till sig familjer. Det är klart att Stockholm alltid står med på listan över populära resmål i Sverige. Kultur, arkitektur, skärgården.


Populära resmål 2016

Svenskarnas populäraste resmål. Stockholm är ju verkligen en stad som har mycket att erbjuda också. Vi tror att Grekland kommer att gå mot ännu en rekordsommar.


Kreta och Rhodos är det klassiska favoriterna hos många. Karpathos är en av våra kunders favoriter. Ett resmål som år från år har högst kundnöjdhet av alla, säger hon.


Populära resmål 2016

Detta bekräftar att denna typ av ranking är av betydelse när utländska turister planerar sin vistelse i landet. Spanska resmål populära i vinter. Vintern i Sverige är ofta lång och kall och många väljer att resa till värmen, men vart reser svenskarna?


Onlineresebyrån och solreseexperten eBeach. Den snabbast växande destinationen i vinter är Dubai. Här är de mest bokade.


Populära resmål 2016

Turismen från de nordiska länderna till Israel har ökat avsevärt de senaste två åren, alltfler resenärer väljer landet som resmål. Trehjuliga tuk-tuk, taxibilar, bussar och taxibåtar transporterar besökare mellan alla dessa sevärdheter. På Phukets sydkust finns de populäraste stränderna. Den norra delen är lugnare.


Koh Phi Phi, Phang Nga Bay och Patong Beach är populära platser. Dykning, snorkling, vindsurfing och segling är bara några av alla aktiviteter som. Och med sina 2rum och IMAX-bio har bygget kostat 5miljoner dollar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg