måndag 3 december 2018

Lediga styrelseuppdrag

Hitta styrelseuppdrag – prenumerera på annonser. Du som är medlem i StyrelseAkademien kan prenumerera på mejlutskick med annonser om lediga styrelseuppdrag. Annonserna presenteras också på den här webbplatsen (när du är inloggad). Den här tjänsten är mycket uppskattad av våra medlemmar. Ledig tjänst Avdelningschef.


Vi söker dig som vill bli vår nästa avdelningschef för våra heminredningsavdelningar på XXXLutz.

Som avdelningschef är du ansvarig för ett systematiskt arbetsmiljöarbete på dina avdelningar så det är en fördel om du har erfarenhet av SAM. Västmanlands län Jobbevakning har skapats. Sökningen har nu registrerats hos din Jobbevakning.


På den här sidan listar vi alla uppdrag som taggats med förtroende- och styrelseuppdrag. Uppdragen handlar om förtroendeuppdrag i en styrelse. Vanliga roller är ordförande, ledamot eller kassör. Du kan enkelt filtrera listan på län och ort för att begränsa din sökning.


De lediga uppdragen i en startup varierar över ett brett spektrum, allt från x-jobb, produktutveckling, marknadsföring och sälj till styrelseuppdrag och VD-roller. Du kan anmäla dig till vårt utskick om lediga uppdrag, i utskicken kan det finnas både utannonserade tjänster, men också x-jobb eller andra roller som bolag hos oss behöver.

Vi vet vad som krävs för att bedriva ett framgångsrikt styrelsearbete. Kontakta oss både om du är intresserad av styrelseuppdrag. När bör man tacka nej till ett styrelseuppdrag ? Om man gör det för att stärka sitt ego, sin prestige eller status. Ett annat misstag är att man ’kompis-sitter’. Det förekommer ibland att ledamöter säger ’om du sitter i min styrelse så sitter jag i din’.


För att ta fram en hanterbar skara potentiella styrelsemedlemmar kombineras sökningar i olika kanaler. Dels i vårt eget nätverk av ledare, och i traditionella externa kanaler, men även genom headhunters för att lokalisera personer med passande egenskaper för ett kvalificerat styrelseuppdrag. Man ska också ta kontakt med rekryterare som jobbar specifikt med styrelseuppdrag.


De ställer bra frågor och kan hjälpa till med hur cv:t ska formuleras på rätt sätt. Arbeta strategiskt Många som söker styrelseuppdrag är väldigt operativa, men som styrelseledamot ska man jobba strategiskt och till viss del kontrollerande. Som medlem har du möjlighet att prenumerera på de styrelseuppdrag som annonseras ut via StyrelseAkademiens kandidatbank. Vi är inte en rekryterare eller ett headhuntingföretag.


Vi är en kunskaps- och mötesplats för ägare, vd:ar, styrelseledamöter och andra som på olika sätt vill komma i kontakt med styrelsekompetens. Valberedningen, bestående av Lena Pettersson, Anders Bergström och Patrik Jaldevik, har fått i uppdrag att ta fram nya styrelsekandidater inför årsmötet. Tillgängliga styrelseuppdrag för jobb. Hakukoneella löydät kaikki avoimet työpaikat helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän avulla.


Då har du kommit rätt! Läs mer om hur du kan engagera dig i Naturskyddsföreningen här nedan.

Om du undrar över något, tveka inte att kontakta oss! Här nedan kan du se våra utlysta tjänster. Finns det ingen som matchar din profil är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.


Försök att så utförligt du kan beskriva vad som blev fel och vad du gjorde när det blev fel. Ju utförligare information du ger oss desto större chans att vi. Sök och hitta Sveriges bästa chefsjobb. Sök efter jobb i hela landet, och i alla branscher.


Söker du styrelseuppdrag i företag? Vi matchar dig kostnadsfritt mot våra kunders önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg