måndag 24 december 2018

Ungdomsmottagningen sävja

Ungdomsmottagningen sävja

På ungdomsmottagningen kan du ta upp funderingar och frågor om kroppen, känslor, sex och relationer. Drop-in till ungdomsmottagningen Måndag kl. Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med.


Ungdomsmottagningen sävja

Frågor om sex och skydd mot graviditet och könssjukdomar. Test för könssjukdomar eller graviditetstest. Om du mår dåligt och behöver någon att prata med. Ungdomsmottagning Sävja ökade sin omsättning med 1. Bolaget har 6anställda, snittlönen har ökat.


Verksamhetsbeskrivningen för. Här kan du boka tid för frågor om preventivmedel ,könssjukdomar, graviditetstest och sexfrågor. Om du har haft oskyddat sex kan du gå till ungdomsmottagningen för att testa om du har någon könssjukdom.


Kort sagt – till ungdomsmottagningen är du som är ung alltid välkommen med det du funderar på eller oroar dig för just nu. Många gånger kan vi hjälpa dig på ungdomsmottagningen och ibland hjälper vid dig vidare till rätt. Förutsättningen för vår framgång som vårdgivare bygger på att vi har medarbetare som har både kunskap och engagemang samt en stark lokal. Kontakta Uppsala ungdomsjour.


Vi hänvisar dig till rätt område när du ringer. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Enköpings husläkarcentral, Gottsunda vårdcentral samt Knivsta vårdcentral stänger. Töcksforspraktiken har andra verksamheter i Sverige.


Ungdomsmottagningen sävja

Till ungdomsmottagningen kan du vända dig fram tills du behöver hjälp med preventivmedel, vill testa dig för könssjukdomar, behöver kondomer eller akut-p-piller. Vilken åldersgräns som gäller beror på i vilket län som du bor i. Det kan variera från år upp till år i vissa fall. Hur stor andel av de utsatta som ungdomsmottagningen når ut till har Hilde Wiberg ingen aning om, men hon är rädd för att mörkertalet är stort.


Samtidigt ska man komma ihåg att vår oro gäller långt ifrån alla. Denna gång är rubriken Ung idag – om ungdomars hälsa! Välkomna till ett intressant Diskutek! Gemensam diskussion och fika.


Av tekniska skäl måste du stänga webbläsaren helt för att logga ut. Tack för besöket och välkommen åter! Inom Sävja , Stenhagen, Gottsunda och Gamla Uppsala finns en upparbetad samarbetsmodell, SSP (skola, socialtjänst och polis). Modellen bygger på kontinuerliga täta möten i en fast SSP grupp och syftet är att tidigt uppmärksamma barn och ungdomar som befinner sig i riskzonen för en ogynnsam utveckling. Erbjuder förskola från ett års ålder samt låg- och mellanstadium.


Information om pedagogiken, verksamheten i olika åldersgrupper, föräldrasamverkan, ledning. Stöd till barn, ungdom och familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg