fredag 14 december 2018

Kontakta storytel

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Български Deutsch English (United Arab Emirates). FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser.


Kontakta storytel

Information om hur du kontaktar oss finns i avsnitt 13. Du kan hitta svar på vanliga frågor i vårt hjälpcenter eller kontakta support. Få de senaste nyheterna, ta del av diskussioner och mycket mer. Vi ger våra bästa boktips och lägger till nya listor varje vecka.


För varje befintlig aktie oavsett serie erhålls en (1) uniträtt. Tre (3) uniträtter berättigar till teckning av en (1) unit. Emissionskursen är SEK. Du hittar kontaktinformationen i avsnitt 12.


NÄR OCH VARIFRÅN SAMLAR STORYTEL IN PERSONUPPGIFTER? Se till att du har en bra uppkoppling eller använder ett stabilt wifi-nät. Kontrollera att boken har laddats ner till 1 innan du börjar lyssna eller stänger appen.


Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra köpeskillingen. Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Välkommen att kontakta oss på Telia via telefon, chatt, e-post eller brev. Här hittar du våra kontaktvägar och öppettider. Siffrorna visar att bokförlaget ökar omsättningen med närmare procent vilket innebär att den nu uppgår till 40miljoner kronor. Motsvarande siffra i fjol låg på 33miljoner.


Men även förlusten ökar. Finess: Växla mellan ljudbok och ebok. Appen känner av var du är. Det rapporterar Breakit. För det fall flera aktieägare avstår från sin rätt att utse ledamöter av valberedningen ska styrelsens ordförande inte behöva kontakta fler än åtta aktieägare, såvida det inte är nödvändigt för att få ihop en valberedning bestående av minst tre ledamöter.


Användarna betalar en månadsavgift och får fri tillgång till de ljudböcker och e-böcker som finns i tjänsten. Han utstrålar entreprenörsanda, glädje och en genuin kärlek till sitt bolag. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Där det skiljer sig åt hos ljudbokstjänsterna är i frågan om abonnemangen och kostnaden för dessa. B (STORY B) på Nasdaq Stockholm AB. Klicka här för att följa aktiekursen i realtid.


Streamingintäkterna för det fjärde kvartalet kom in på 4miljoner kronor, jämfört med 4miljoner kronor som prognostiserats. Vi kommer att fira det här på alla kontor i våra länder. Förhoppningsvis blir det tårta och skumpa”, säger Jonas Tellander.


Kontakta storytel

Perfekt för alla bokälskare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg