torsdag 6 december 2018

Påskdukning inspiration

Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för tren tradition och kvalitet. Med oss får du följa med in i Sveriges vackraste hem – och får massor med idéer och inspiration för ditt hem. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för påskdukning. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Här bjuder vi på inspiration till en vacker blomsterdekoration till påskbordet. Söker du inspiration till påskdukning ?

Då behöver du inte leta länge till! Jag var i Danmark på formmässa och fullkomligt fastnade vid detta bord. Så otroligt inspirerande med alla färger, blommor och de höga ljusen.


Och det är ju något så galet härligt med det här, när det inte hålls igen utan maxas på med mängder av allt. Royal Design bjuder på inspiration och tips om hur du får till ett riktigt härligt påskbord för dina nära och kära! Vacker vårdukning med Kähler Hammershøi.


Påsk associeras oftast med kycklingar, ägg, påskliljor och sol. I denna moderna påskdukning har de klassiska påskfärgerna fått lämna plats åt det rustika - här i form av blått porslin på en linneduk. Som guldkant på dukningen får festliga guldbestick varje kuvert att ”poppa” effektfullt.

Glas i olika modeller och färger hjälper till att skapa ett livfullt uttryck vid denna påskmiddag! Finaste påskdukningen fixar du enkelt med fjädrar, ägg och kvistar från naturen. Påskdukning med inspiration från naturen.


Låt påskbordet blomma genom att dekorera med blommor. Välj antingen blommor i påskigt gula färger eller i våriga pastellfärger. Vi visar dig inspiration på hur du kan duka ditt påskbord med blommor!


Några kvistar thlaspi, en alstroemeria och nejlika skapar en fin och enkel inramning runt tallrikarna. Styleroom är siten där medlemmarna visar upp sina hem, samlar inspiration och diskuterar heminredning. Det är en påskdukning i naturliga material som keramik, linne och knoppande grenar som hälsar gästerna välkomna till årets påskmiddag. Små minipåskliljor i äggkoppar blir till en fin prydnad och påskpresent till varje gäst.


Servetter i tvättat linne, enkelt placerade under varje tallrik, förstärker känslan av det naturliga och. Naturen inspirerar i vår. Hon brinner för fotografering och att inspirera fler till.


Här kommer lite inspiration till påskdukning från NOX Table Couture! Och alldeles strax på Lyxx i Mörby Centrum samt i egen webshop! Inspiration och vackra ting Inspiration och vackra ting.


Vi på Fyrklövern älskar att inspirera kring det dukade bordet. Vill du göra fina servettvikningar till din fest eller kanske jul och nyår?

Ta dina servettvikningar till helt nya nivåer med hjälp av våra instruktionsfilmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg