tisdag 25 december 2018

Universal telecom problem

Universal telecom problem

Universal Telecom erbjuder helhetslösningar för bredband och telefoni. Hos oss finns något för alla och den gemensamma nämnaren är kvalitet och bra pris. Universals bredbands- tjänster är både stabila och prisvärda. De har ju inte det bästa ryktet kanske, men de är trevliga i chatten så här innan beställning i alla fall. Gör jag bort mig om jag tar Universal ? Jag kan ju byta när jag vill om det skulle visa sig vara skit.


Universal telecom problem

AllTele, Bahnof, Bredband. Eftersom jag inte har haft några problem kan jag inte uttala mig om kvaliteten på deras support, men jag är i alla fall ett exempel på en nöjd kund som framförallt har valt Universal för att deras utlandspriser är låga och att de tillhandahåller fast IP-adress. Testade med chatten till Universal (trodde inte riktigt att någon skulle svara), och fick snabbt svar, och dom kopplade in sig själva som leverantör utan problem. Tog kanske minuter, sen funkade bredbandet igen, men nu från Universal.


Har även haft dom för ett mobilabonnemang i typ år, har alltid varit bra tycker jag. Och de svarar ganska snabbt på kundservice och är alltid hjälpsamma. Dessutom har de väldigt bra priser.


Universal telecom problem

En kombination som jag har som krav. Så nöjd Universal -kund här. De följer upp problem och ringer tillbaka för att stämma av och informera vad som händer. Mina Sidor – självbetjäning på dina villkor.


På lappen du fick från universal telecom :-) nätmask är troligtvis 255. Det är ett skumt företag (heter egentligen Timepice) med säte på Madeira med riktigt usel kundservice. Har både ringt och skrivit och klagat massor av gånger, men uppenbarligen skiter.


Stor varning för bluffmakarna på. Telekområdgivarna ger opartisk och kostnadsfri hjälp till konsumenter om abonnemang för tv, telefoni och bredband. Som konsument kan du dels vända dig till oss innan du ingår avtal för goda råd i förebyggande syfte, dels kan du kontakta oss om det uppstår problem med ditt abonnemang och du inte lyckas komma överens med operatören.


Kom ihåg mina inställningar för den här datorn. German English Spanish French Italian Japanese Dutch Portuguese (European) Portuguese. Mobilversion Pacific. Vilket också påverkar internetkunder som har Sappa internet och Th1ng. If you get a good speed with your computer directly connected to the fiber-socket then the problem lies in your WiFi.


Vill som ni förstår att min Cisco-router ska vara den styrande när det gäller DHCP med mera. Vill bara använda IP-telefonin och ADSL-modemet i routern. Alla heder till richard!


Har själv jobbat inom telecom både inom försäljning och kundtjänst. Man kommar aldrig ifrån att det finns personal som missbrukar sin roll, framför allt när det finns provision inblandad. I det fall som nämns i GP framgår det inte hur Universal löste problemet. Varför man byter vet jag inte heller. We believe that people should have the right to communicate at the best possible price.


In France we are known as UVTEL. Eftersom mitt problem inte har något att göra med de förvalda kategorierna som finns, så skulle en e-post adress vara bra att kunna skicka till för övriga ärenden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg