måndag 17 december 2018

Restaurang gamla stan

Boka bord på Agaton på thefork. GigaPromo is the site to compare A Stand! Vi förhandlar så att du slipper.


Gamla stan och Riddarholmen (Stockholm), Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Gamla stan och Riddarholmen (Stockholm) och sök. Man fräschar upp väggar och golv och möbler, men behåller möbleringen inne i restaurangen. Det gör att hela restaurangen blir finare, fräschare och får nya färger.

Man bör till exempel inte flytta på disken, på köket eller toaletten. Här hittar du alla restauranger nära Gamla stan. Fler än restauranger. Se betyg, recensioner och bilder.


Gå bara en liten bit in på Västerlånggatan så kan du inte missa oss. Välkommen till en smak av det riktiga Kina! Här serverar vi äkta kinesisk mat från flera olika regioner. Strax intill S:t Göran och Draken, i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm, ligger Fem Små Hus.


En förstklassig restaurang där vi serverar våra gäster en mix av det svenska köket med franska inslag, i en fantastisk historisk miljö.

Våra telefontider är mellan 14:and 22. We are a cash free restaurant. Källaren Movitz på Tyska brinken är en klassisk krog med den genuina Gamla Stan -atmosfären.


Biffstekar, chimichurri, rött vin och flan – Samborombon tar dig på en kulinarisk resa över den blåa Atlanten. Restaurang i Gamla Stan. Ni hittar oss i pittoreska Gamla stan i Stockholm.


Kornhamstorg No är en gastropub beläget i gamla stan och är en självklar mötesplats för en eftermiddagsstimmig drink eller för att hänga en hel kväll. Nygatan 1 Stockholm. Vi erbjuder vegetarisk mat lagad med kärlek i en trevlig miljö i Gamla Stan i Stockholm. Till oss ska den med hunger gå. Känner du att det kurrar i magen?


Styr då din kosa hit och njut av vår vegetariska buffé eller andra. Lilla Karachi är en prisbelönad restaurang som har tilldelats diplom av Aftonbladet! Sverige har flera olika klimat och kulturer vilket gör att maten skiljer sig väsentligt beroende på var man befinner sig. Det är just därför vår restaurang i Gamla Stan har försökt skapa en varierad meny som täcker hela landets mest ikoniska maträtter. I norra delen av Sverige så är vädret betydligt mycket kallare.


DEN ULTIMATA LIBANESISKA UPPLEVELSEN I ETT UNIKT FORMAT. Oummi är ett koncept skapat med traditioner där moderna tankar har adderats.

Hos oss har du möjligheten att avnjuta den bästa whiskyn, ölen och maten i en tidlös miljö inspirerad av destillerierna i Skottland. Här har politiker fröjdats, konstnärer målat, öl bryggts och minnen för livet skapats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg