tisdag 18 december 2018

Klas hallberg scalateatern

Lyssna på klas hallberg och andra talare. Klas testar en helt ny föreställning i Karlstad. Rabatterat pris och större äventyr.


Klas hallberg scalateatern

Det blir som vanligt en makalös färd mellan humor och allvar på temat att våga ta risker i vardagen. Den här kvällen kommer aldrig. Underhållande show som man inte riktigt vet var den ska leda och man undrar om Klas alltid själv vet men han lyckas knyta ihop säcken på ett fenomenalt sätt. Efter år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 1 relevant i varje sammanhang. Ivano Tänkvärt och roligt!


Klas inspirerar oss att våga ta klivet och visar genom vardagliga exempel hur missade chanser förändrar livet. Bara för att vi inte vågade. Det blir en hisnande färd mellan humor och allvar under parollen Hela Sverige Hånglar! En filosofisk humorshow om att leva innan man dör.


Klas hallberg scalateatern

Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! Han har utsetts till Årets talare flera gånger och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar. Klas har läst det mesta om inlärning, kommunikation, prestationspsykologi, hälsa och egen utveckling – och är ständigt intresserad av existentiella frågor. Han tog därför hjälp av Babben Larsson som regisserat Klas till nya höjder. Hallberg hör till rikets största.


För sin enastående förmåga att med ett varierat, engagerat, rytmiserat berättande fånga och ta sin publik genom vardagslivets olika betraktelser och öppna upp för både skratt och allvar. Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Vill du se mig prata igen så har du chansen redan om ett par veckor, den oktober. Då kommer jag till Scalateatern i Stockholm med min enmansshow Hela Sverige hånglar!


Hångla är en metafor för att våga göra saker även om det är opraktiskt. Han är aktuell med Hela Sverige hånglaroch kommer följa med oss under kvällen som en funderingskompis. När hjärnan bråkar med oss som mest uppmanar Klas oss att applicera metoden ”SNHK” (Sitt Ner Håll Käften).


Tusentals evenemang i hela Sverige. Hans scennärvaro fångar åhörarna på ett enastående sätt och han har förmågan att ruska om dem mentalt på ett sätt som få behärskar. Här ser du en lista på evenemang som Scalateatern förmedlar biljetter till. För att läsa mer om evenemanget och få möjlighet att boka biljetter klickar du på. Detta är en låst artikel.


Klas hallberg scalateatern

Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Avsnitt på den här sidan. Klas är född och uppväxt i Karlstad och numera bosatt i Stockholm. Han har föreläst i drygt tjugo år och är en av Sveriges mest anlitade och välrenommerade föreläsare.


Här på kanalen finns ett axplock från mina föreställningar, föreläsningar, intervjuer, boklanseringar och annat jag håller på med eller funderar på. Han är sedan många år en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg