onsdag 19 december 2018

Spotlight skena ikea

Stort utbud av spotlights i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans. Letar du efter en snygg skena med spotlights? Vi har ett stort utbud. Beställ direkt på Bygghemma.


En spot i taket lyser upp det du älskar.

Och en ställbar takspot ger massor av ljus där du behöver det – för att lyfta fram en tavla eller ge belysning åt en. Köp skenor med spotlights från IKEA. Välj bland en mängd olika produkter till överkomliga, bra priser. Med justerbara spotar i ditt rum kan du rikta ljuset precis där du vill ha det.


Besök IKEA online och kolla in vårt inspirerande sortiment. Den böjliga leden gör det enkelt att ändra riktning på spotlighten om du vill belysa olika områden. Ljuskälla säljes separat.

IKEA rekommenderar LED ljuskälla GX53. Skapa en modern och distinkt look med takspotlights, de utgör ett intressant alternativ till taklampor. På IKEA hittar du både inbyggnadsspots och takspotlights som har tre eller fler lampor som du kan rikta. Det gör att du kan skapa vilken stämning du vill, i varje av hemmets rum. Blanda olika spotlights eller spotlights och taklampor om du vill skapa en personlig belysning eller kombinera arbets- eller stämningsbelysning.


Skruvar säljes separat. Läs mer om hur Xcen kan hjälpa er med belysning till ert projekt och se vårt sortiment av LED spotlights på skena. IKEA - RANARP, Takskena, 3-spots, off-white vit, Du kan enkelt rikta ljuset åt olika håll eftersom varje spotlight kan justeras var för síg. Skena med plats för tre spotlights! De tre lösa spotlightshuvudena klickar du enkelt i skenan och justerar den efter ditt behov.


Kitet består av skena , spotlights, anslutning, mittskarv samt ändstycke. Byggbara skensystem med belysning är enkla att montera och vinkla i ett hörn om man vill det. Se här för att hitta rea produkter. Upp till på kända varumärken.


I en spotlight - skena har spotlights monterats fast i en stomme som i sig monteras på samma sätt som en vanlig taklampa.

Lamporna kan riktas åt olika håll för bästa ljusspridning. Hos Bygghemma hittar du olika varianter av skenor med olika antal spotlights för att passa i ditt hem. Spotlight skena för tak fungerar lika bra som hembelysning som för kontoret eller butiken.


Smidig takspotlight som du själv väljer hur varje belysning ska sitta. Oavsett om det är för hemmet, butiken eller motsvarande. Det finns många fördelar med spotlights skena.


Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg