måndag 17 december 2018

Hur få man en kille att falla

Har du hittat en person du tycker verkar fantastisk men vet inte riktigt hur du ska få hen på fall ? Här kommer ett par tips för bättre lycka i dejtandet. Hur får man en kille att falla för en egentligen? HUR får man en kille att falla?


Känns det jobbigt att gå fram och prata med killen du spanar på?

Om du inte är bekväm med raggningsrepliker så kör på kroppsspråket i stället! Det är egentligen ganska lätt att ta första steget som tjej. Här är några knep för hur du kan få honom intresserad. Många av dem fungerar lika bra i baren som på jobbet.


När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer. Den svåra delen är att veta hur man får en man att bli kär i dig. Du behöver inte byta dig själv eller låtsas vara dum bara för att göra en man som du tycker om att känna sig bekväm om dig.

Om du verkligen vill få en man att bli kär i dig måste du förstå män och deras vägar, och använd det till din fördel. Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det kan handla om kroppsspråket, en blick eller hur han beter sig i din närhet – här är tecknen på förälskelse du inte vill missa! Det är frustrerande när man ger en flicka en komplimang och hon inte håller med.


Vi ber inte om ditt godkännande om vår mening, vi vill bara berätta hur bra du ser ut. Var inte blyg för att föreslå en dejt som intresserar dig. Killar är lika trötta på att gå ut på middag om och om igen som. Här är saker killar gör som är riktigt charmigt och som får oss att gilla han ännu mer.


Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Har det någon gång hänt dig att du fått en tjejs nummer och hon sen inte svarat när du ringt? Läs vidare för att lära dig en teknik som får tjejen att jaga dig och gör att du inte längre kommer behöva oroa dig ifall du fått rätt nummer eller ej. Tekniken jag pratar om kallas kvalificering. Vi beter oss lite konstigt när vi börjar bli kära, bara för att vara säker på att känslorna är ömsesidiga. Man gör saker man annars inte skulle gjort Går killen alltså med dig på en shades of grey film eller skönheten och odjuret – trots att han egentligen inte gillar den typen av film?


Killar fungerar ganska likt tjejer och det viktigaste när man vill få en kille på fall är att man inte kväver honom.

Ja, då börjar han kära ner sig. Man behöver hålla en balans mellan att visa sig vara intresserad och samtidigt lite avhållande så att man bjuder in killen till att ta initiativ. Hur Du Får Honom Att Falla För Dig Enligt Hans.


Om du vill få oxen att falla för dig så omge dom med god. Tjejer, låtsas gråt för att få honom att tycka synd om dig men inte så att du ser ful ut. Ingen kille vill väl ha en sån där hysterisk tjej som blir ledsen när killen har betett sig som ett jävla as och sedan gråter framför honom så att han får skuldkänslor. Du som kille som har ett moget beteende har större chans att få tjejer efter er än killar som knullar runt och får tjejer att gå med på sex genom manipulering. Rätt kyss kan få en tjej att bli svag för dig.


Många killar är så mesiga som bara ger puss på munnen eller föredrar att hångla på det vanliga sättet. Man vill ju inte få en kille att bli kär i en bara för att man har på sig vissa kläder. Sist men inte minst: kom ihåg att alltid vara dig själv! Om du är ute efter något seriöst och vill bli tillsammans med en bra kille , då är det bara sanningen som gäller.


Problemet är att det verkar vara så svårt för de killarna jag vill ska falla för mig, att faktiskt falla för mig! Så nu är det så att jag verkligen vill att en kille ska falla för mig. Och jag vet att man inte kan falla för vem som helst osv men jag vill iallafall ge detta ett försök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg