fredag 28 december 2018

Hetaste resmålen 2017

Gratis en snel auto onderdelen zoeken bij 1autosloperijen! Zoek slooponderdelen op kenteken. Auto-Onderdelen nodig?


Hetaste resmålen 2017

Allt om Resor listar årets destinationer, både gamla favoriter och heta nykomlingar. Vietnam, Spanien, Kroatien och flera resmål i Sverige finns med. Varsågo här är världens bästa resmål ! Och det är de korta resorna som ökar mest. Australien och Mauritius men även nykomlingar som Höga Kusten.


Airbnb har undersökt vilka resmål som ökat mest i popularitet det senaste året – här är världens, och Sveriges, topp fem. Vi presenterar de hetaste resmålen enligt eBeach samt vinterns stora resmålsraket enligt Ticket. Bland annat kammar Albanien hem förstaplatsen i kategorin Bästa länderna. Det ska vara snabbt, enkelt och nära, säger Annika Berggren, säljchef hos Ticket Göteborg. Vi har listat ställen som kommer få dina kompisar att kasta avundsjuka blickar på ditt Instagramflöde.


Medelhavsländer hetaste resmålen i EU. Spanien, Frankrike och Italien är populära destinationer när EU-medborgare åker på semester inom unionen, enligt Eurostat. I Sverige ligger Stockholm och Västsverige i topp. Vinterns hetaste resmål.


Hotell- och resesöksajten momondo. Bland de resmål som ökat mest jämfört med förra året, hittar vi tre destinationer i Vietnam, Gambia och Brasilien. Alla tre passar för den som söker sol och bad samt kultur- och naturupplevelser.


Tokyo är en maxad urban upplevelse som lever timmar om dygnet. Här hittar man de senaste trenderna inom mode, teknik och gastronomi. Men trots att det är en megametropol känns staden aldrig kaotisk.


Snart kommer mörkret och kylan och då kan det vara frestande med en utlandssemester till varmare breddgrader för att vila upp sig och fylla på batterierna. Det finns många trevliga destinationer runt om i världen som lämpar sig att åka till under den svenska vintern. Dags att planera årets semester! Januari är den månad då Dalfolket bokar flest resor och i Tickets resebutik i Borlänge är det bråda dagar. Nu bokas både vinter- och sommarresor och resor till nästa jul.


Så här långt har de som bor i Dalarna bokat fem procent fler resor än i fjol. Vi tror att Grekland kommer att gå mot ännu en rekordsommar. Kreta och Rhodos är det klassiska favoriterna hos många. Karpathos är en av våra kunders favoriter. Ett resmål som år från år har högst kundnöjdhet av alla, säger hon.


Weekendresor förlängs och blir minibreaks. Intresset för resor på 4–dagar är nästa års hetaste trend. Vi gör fler korta resor till vackra storstäder på nära håll – Prag och Paris till exempel. Långväga resmål som lockar är Vietnam, Dominikanska republiken och Förenade arabemiraten.


Hetaste resmålen 2017

Bland mer exklusiva resmål sticker destinationer i Karibien och Indiska oceanen ut, som exempelvis Dominikanska republiken och Mauritius.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg