fredag 28 december 2018

Önskar hyra lägenhet göteborg

Vi hjälper dig med bytet. Sök bland mängder av hyresbostäder. Vi samlar alla hyresannonser - också de från privata hyresvärdar utan kö.


Vi bevakar utbudet av första- och andrahandskontrakt från hyresvärdar och privata uthyrare. Alla bostäder är väl underhållna och håller ett gott skick.

Vänligen kontakta mig om du överväger att hyra mig din lägenhet. Family searching for a place to rent! Göteborg (nu - långsiktigt). Välkommen till våra kvarter!


Jag heter Sara och är år. Jag själv jobbar på Stena Line och trivs jättebra där! Jag jobbar borta varannan vecka, och är hemma varannan vecka. Så jag är inte så mycket i lägenheten.

Jag beskrivs som ordningsam, trevlig och en. Hittar du inget att hyra här så får du vara hemlös. Här kan du söka efter personer som i sin tur letar aktivt efter en ledig lägenhet i utvalda områden. Du kan filtrera sökningen efter dina valda kriterier och förhoppningsvis hitta en hyresgäst som passar precis på de krav du har. Som medlem kan du enkelt lägga till en egen annons här.


Du lägger upp din bostad här och vi matchar den med efterfrågan från våra kunder. Vår tjänst är kostnadsfri för dig som hyr ut din bostad. Du hyr en specifik parkering i garage eller utomhus. I några garage finns det inburad parkering, tvättplats, plats för MC och parkering att ladda din elbil. Vi finns även i kranskommunerna Kungsbacka och Mölndal.


Här ser du dom senast inkomna objekten och du kan även söka fritt. Vill du hyra ut så kan du annonsera gratis här. Prisvärt, hemtrevligt och bekvämt, med full service från bokning till slutstädning. Använd filtrerna för att leta dig fram till intressanta bostäder i ditt område.


Hyr i andrahand Det blir inte enklare än så här att hyra eller hyra ut din lägenhet , hus, utlands- eller semesterbostad i andrahand. Det är helt gratis att hyra ut.

Bostadsbyte i Stockholm. Skriv det önskade sökområdet i textfältet och välj i rullistan någon av valen och klicka på sök. Vi letar efter en två eller trea att hyra , gärna med ett bra kök för vi tycker mycket om att laga mat.


Vi kommer båda studera på GU och ta studiemedel. Vi är lugna, skötsamma och bra på att ta hand om oss själva och vår omgivning. Stor tvättstuga med nya maskiner, torkskåp mm.


Via hyresvärdarna och bostadsförmedlarna i listan nedan. På Bonytt kan du ta del av det som är på gång under de närmaste fem åren. Lägenheten är i väldigt bra skick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg