fredag 7 december 2018

Glidskydd stege bauhaus

Fri frakt vid köp över 500kr. Köp din klinikutrustning hos NettoMedical enkelt Online! En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Vid branta tak (gt;55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen. Vid branta tak (55°) kan dock den lösa markstegens översta stegpinne hänga på ett glidskydd som är monterat direkt på eller under takstegen. Glidskydd finns för alla taktäckningsmaterial. Kanske behöver du ett extra stöd till din stege , en balkförlängare eller en toppbricka.


Här på BAUHAUS hittar du tillbehör som underlättar användandet av din stege. Vi erbjuder kvalitativa produkter till förmånliga priser från väletablerade varumärken. Här finns bland annat produkter från Stabilomat, Telesteps, Wibe och Vormann.


De flesta av dessa olyckor beror på att stegen inte står stadigt och tippar eller glider iväg. Var försiktig när du jobbar med huset och skaffa ett glidskydd som förankrar stegen vid fasaden. Det gör att stegen fortfarande är stabil och hållbar samtidigt som den är enkel att hantera. Hos BAUHAUS hittar du kortare enkelstegar från Wibe och Stabilomat med en längd på två till tre meter.


För de riktigt höga höjderna hittar du även tre till fyra och en halv meters stegar hos BAUAHUS också. Alla våra glidskydd är godkända så om ni har fått uppbackning av sotaren så kan ni känna er trygga med våra produkter. Smidig beställning av glidskydd. Vi vet att välja rätt glidskydd kan vara en snårig djungel.


Glidskydd stege bauhaus

För smidig beställning så behöver du därför bara följa stegen i vår konfigurator. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler. Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Alla produkter i denna kategori håller hög kvalitet och är väl anpassade för sitt ändamål. Hos oss hittar du även tillbehör som en stegfot som gör så att stegen inte riskerar att glida i sidled.


Vi har stegen du behöver Vi har både stegar för specialändamål och modeller som är mer allround och passar till många olika uppgifter. Stort urval av stegar. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Nu kommer nya rekommendationer för vilken vikt glidskydden ska klara.


Glidskydd stege bauhaus

Det brukar tyvärr vara så att det krävs en allvarlig olycka som den här för att reglerna ska skärpas, säger olycksfallsforskare Per-Olof, PeO, Axelsson. Stegar är ovärderliga för praktiskt taget alla husägare. För att måla högt upp på fasaden, komma upp på taket eller bara klippa grenar behövs stegar för att komma åt. Vårt sortiment är fyllt på höjden av stegar och andra anordningar – för både inomhusanvändning och utomhusbruk – så att du kan sikta högre när projektet kräver det. Först och främst är det viktigt att se till så att man har en bra stege och ett glidskydd.


Funkar det inte att sätta ett godkänt glidskydd så försök fästa detta t. Stag kan funka som glidskydd om dessa monteras på ett säkert sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg